Zašto grudi sagorevaju | BA.DSK-Support.COM
Zdravlje

Zašto grudi sagorevaju

Zašto grudi sagorevaju

Opuštene ili opuštene grudi je prirodan, neizbježan proces koji se događa svim ženama u nekom trenutku - osim za one sa relativno malim grudima...

Najznačajniji opuštene dešava sa procesom zove dojke involucije (vidi dolje), ali grudi može početi opuštene malo bez obzira na godine, jer nemaju mišiće u njima. Imaju ligamenata i vezivnog tkiva.

Kada gravitacija povuče grudi dole, one ligamenata i kože može se protežu i tako dojke kapi.

Ozbiljnost spuštenim ovisi o elastičnosti kože i vaše ligamenata, kao što je određeno genima i ishrani, kao i na normalnim procesima starenja.

Kada grudi odskočiti u toku aktivne sportove, kao što su tenis, te ligamenata može se prostirala ili čak pocepane. Dobar sportski grudnjak može umanjiti taj efekt.

Još jedan čest uzrok za opuštene grudi je kada žena izgubi težinu

Kada izgubite težinu, neki od tih masti nestaje iz grudi.

Obično kože i ligamenata unutar dojke ne povuče u skladu s tim, što je rezultiralo u "prazno" tražim dojke koji tada propada. (Možete pokušati da spreči ovo jedući namirnice koje pružaju ekstra dobra ishrana za vašu kožu.)

Imajte na umu da opuštene se događa svim ženama prije ili kasnije - osim onih koji su s vrlo malim grudima. Za neke od nas, to se dešava ranije, čak i bez trudnoće. Postoje čak i mnoge mlade sa opuštene grudi.

Rjesenje?

BioBust Kapsule

Kako radi:

BioBust sadrži fito-estrogene (prirodno ne-hormonska biljka estrogena). Ove fito-estrogena mogu pomoći vašem tijelu da proizvede novi rast tkiva dojke. Vaše tijelo treba da odgovori na BioBust sa ponovni rast žljezdanog tkiva u lokacijama dojke receptora.

Kako se koristi:

Jedna kapsula tri puta dnevno uz obrok. Ako se nakon prvog mjeseca smatrate da je napredak spor, doza se može povećati na dva kapsule tri puta dnevno. Neke žene su nastavile koristi između šest i devet mjeseci postizanje rezultata im je potrebna. Štetnih nuspojava je prijavljeno da datiraju iz povećane doze.

Odredite šta posebni ciljevi su i koriste u skladu s tim. Nakon što ste postigli veličinu poprsje vam je potrebna, ne bi trebalo smanjiti unos na samo jednu kapsulu dnevno za dodatnih 90 dana. Prateći preporuke, trebalo bi održavati sve veličine i punoću ste stekli.

BioBust krema

Kako radi:

BioBust Rejuvenating Bust krema je formuliran pomoću aktivni sastojak Pueraria Mirifica; korijen iz Thai biljka poznata već više od sto godina za bistu podmlađivanje svojstva.

Kombinacija sastojaka u BioBust pomlađujući Bista Crème mogu pomoći organizmu da firma i popuniti području dojke. BioBust Rejuvenating Bista Crème mogu pomoći organizmu da se smanji strija, ožiljaka i fleka, ponovno hidratizira kožu i jačanje kolagena i elastina u propast.

U bazi je odličan hidratantnu kremu koja nije masna na koži. Nakon upotrebe koža će se osjećati svilenkasta i meka. Rezultati korištenja BioBust pomlađujući Bista Crème bi trebao biti puniji, čvršći ljepše bistu dajući vam bista uvek želeo.

Kako se koristi:

Ispustite 3-4 pošprica krem ​​u ruke i trljajte zajedno. Umasirajte u svaki grudi kružnim pokretima 3-5 minuta. Nanesite svako jutro i navečer. Većina žena počinje da vidi rezultate u roku od 1-2 mjeseci.

Međutim, zbog razlika u pojedinim metabolizam i tijelo kemije, rezultati mogu varirati. Izvještaji su pokazali 90% pozitivan rezultat sa velikom grupom dobrovoljaca. Ako niste vidjeli punjenje i učvršćivanje rezultate u roku od tri mjeseca, a onda samo koristite kremu za kožu podmlađivanje svojstva jednom dnevno.