Podizanje šipke pomoću Nutrimax-a | BA.DSK-Support.COM
Zdravlje

Podizanje šipke pomoću Nutrimax-a

Podizanje šipke pomoću Nutrimax-a

Misao, energiju i vrijeme potrebno da se u već napornog dana pripremiti tri uravnoteženog obroka i dve užine je zastrašujuće.

Uporedite to sa samo grabi nutricionistički snack bar na putu kroz vrata, a nema takmičenja.

Pokretanje niske carb snack barova pod Maxilean opsegu prije više od 10 godina, Nutrimax je zacementirao svoj proizvod kao poželjan u ishrani snack bar sa ukusom, kvalitete i zdravih sastojaka postavljanje ih odvojeno od svojih konkurenata.

Brend je u međuvremenu kupio jedan od Francuske vodećih zdravstvenih kompanija, Akacia ™ HealthCare velike stručnosti u ishrani i zdravstvene zaštite je pomogla u jačanju njihov cilj biti broj jedan hranu i dodatak izbor za zdravlje svestan, aktivna osoba.

load...

Prvo lokalno proizvedene nutritivne snack bar

Nutrimax bio prvi koji je lokalno proizvesti nutritivne snack bar koji sadrži ispravne suplementacije po francuski smjernicama. Prepun proteina, Nutrimax barova smatraju među najnižim ugljenih hidrata snack barova na tržištu. Svaki Nutrimax bar ima impresivnu antioksidans profil koji zadovoljava 25% od preporučene dnevne količine.

Sa trans masti se smatraju vrlo nesigurno i nezdravo, oni su potpuno izbacili u kontaktu.

Nutrimax nudi Low-Carb snack bar opseg i bar Protein-Plus Energy

Low-Carb snack barovi dolaze u pet ukusa: kafić Latte Crunch, Choc Mint Crunch Vanilla Caramel Crunch, mješovita Berry Crunch i Choc Orange Crunch.

load...

Idealan za Slimmers, svaki od ovih Low-Carb snack barovi sadrže samo 564.8Kj

Idealan za Slimmers, svaki od ovih Low-Carb snack barovi sadrže samo 564.8Kj, jedan od najnižih kilodžulima na tržištu za snack bar. Sa sporim vari ugljenih hidrata, što jednako nizak glikemijski odgovor, Nutrimax opseg snack bar će vas osjećaj puniji duže.

Protein-Plus Energy Bar

Bar Protein-Plus Energy dolazi u ukusnim maslac od kikirikija krize ukus i idealan je kao nakon treninga obrok. Ovo bar posjeduje veliki 19 grama proteina iz koncentrata proteina sirutke i izolata proteina soje i sadrži 27 grama ugljenih hidrata i 7,5 grama masti proizilazi iz dlana voća, povrća i maslac od kikirikija ulje.

Bilo da ste krenuli u teretanu, da radi, ili radi iz jedne poslić u drugu, Nutrimax snack barovi su zdrava opcija koja će vas držati pun, bez vaganja te dole sa pomoćnim kalorija.