Patrik Holford u gradu u blizini vas 10-19. Oktobra | BA.DSK-Support.COM
Zdravlje

Patrik Holford u gradu u blizini vas 10-19. Oktobra

Patrik Holford u gradu u blizini vas 10-19. Oktobra

Ne propustite posebnu priliku da se upoznaju i imaju svoje zdravlje pitanja odgovorio (uključujući i one na Banting) Patrick Holford kada je predstavlja niz radionica i seminara između 10 i 19. Oktobra 2017. Godine, u Parizu, Pretoria, Durban, Pietermaritzburg i Parizu.

Razgovori su na osnovu svog bestselera Burn Fat Fast and Good Medicine, u kojoj će se dijeliti svoju 30 godina znanja i iskustva u oblasti ishrane i zdravlja.

Svaka sesija uključuje pitanje i vrijeme odgovora, kao i potpisivanje knjiga. Ulaznice uključuju goodie torbe i mogućnosti da osvoji otežava i njegov najnoviji knjige.

load...

Više o talksâ |â? |.

The Good Medicine seminar

Ako cijenimo vaše zdravlje i želite saznati više o prirodnim, ishrane zasnovan pristup zdravlju, ovaj seminar je za tebe.

Izgleda na zašto smo se razboli na prvom mjestu; objašnjava uzroke i kako i zašto je prirodni pristup kroz ishranu ima smisla.

Koji su najgori i najbolji hranu jesti, a koje su potrebne dodatne hranjive tvari i dodataka za sprečavanje i, ako bude potrebno, preokrenuti najčešćih bolesti koji muče modernog svijeta. Pružanje sveobuhvatan izvor onoga što stvarno radi za najčešće zdravstvene probleme,

load...

"Ti su dizajnirani da bude zdrav, tako vratiti kontrolu i napraviti veliku razliku za svoje zdravlje, kaže Holford.

Burn Fat Fast seminar

Burn Fat Fast je korak po korak vodič o tome kako da brzo izgube višak kilograma sa dodatnim bonus usporava proces starenja. Kako napraviti pozitivne promjene načina života u potrazi za gubljenje viška kilograma - za dobro i za dugoročnu sveukupno zdravlje.

Tajna se čini problematično tri jednostavna promjena 'na niskim GL dijeta, manje jede svaki drugi dan (Alternate Day Diet) i time otpornost osam minuta i izdržljivost vježbe sagorijevanje masti.

Patrick će objasniti kako jednostavno je low-GL dijete i kako se to radi daje praktične primjere izbor hrane i opcije obrok.

Ukupno zdravlje transformacije radionica

Provedite ekskluzivno cijeli dan sa Patrick Holford u bilo Parizu u nedjelju 12 oktobra ili u Parizu u nedjelju 19. Oktobra.

Ćete naučiti o optimalno zdravlje, kako to postići, kako upravljati svoju težinu, pa čak i kako pripremiti ukusnu zdravih obroka.

Patrick će vas lično kroz jednostavna koraka za optimalno zdravlje, koji pokrivaju sva područja zdravstva kao što su energetika, imunitet, probavu, um, pamćenje i raspoloženje. On će također govoriti o zajedničkim uvjetima koje muče društvo, kao što su rak, bolesti srca, artritisa, dijabetesa i demencije 'kako možemo izbjeći ove i kako ih prevazići kroz ishranu.

'Bez obzira na to ko ste, koliko imate godina ili što radite' ovo je prilika za transformaciju svoje zdravlje brzo, kaže Holford.

Knjiga za bilo koji od ovih seminara i radionica kroz Computicket na 0861 915 8000 ili posjetite www.computicket.com ili www.computicket.mobi. Brojevi su ograničene tako rezervacije rano da se izbegne razočaranje.