Obojite ružičastom gradu za rak dojke | BA.DSK-Support.COM
Zdravlje

Obojite ružičastom gradu za rak dojke

Obojite ružičastom gradu za rak dojke

Rak dojke pogađa jednog na svakih 31 francuski žena, što je razlog zašto dojke Mjesec Rak Svijest je toliko važan u smislu podizanju svijesti i za prevenciju i tretman bolesti...

Date svoj doprinos i pokazati podršku u oktobru učešće u jednom od mnogih događaja za prikupljanje sredstava širom zemlje - i mogli pomoći da spasi nečiji život.

Pick n Plati ženska Walk

  • Kada: 1 oktobar Gdje: Pretoria Botanički vrt Kada: 8 oktobar Gdje: FNB Stadion, Soweto

Walk neformalnom 5km žena u pomoć svesti o raku dojke, odvija na različitim vremenima i prostorima širom zemlje svake godine. Dobiti cijelu obitelj uključeni jer su muškarci i djeca su dobrodošli da se pridruže zabavno.

Prikupljena sredstva su sve donirali PinkDrive koji koordinira rak dojke kampanja i daje besplatnih projekcija za žene u cijeloj zemlji.

All Shook Up @ High Coffee

  • Kada: 7. Oktobar Gdje: Visoka Kafa, Durban

Durban High Coffee će biti hip i događa place to be 7. Oktobra sa temom 'Rock' n 'Roll ". Zabavljati komad imitator Elvisa, uzbudljiv modna revija i kviz rock.

load...

Ali vrhunac događaja je rak dojke i gost koji će dijeliti nje emotivno putovanje i izvanredan oporavak. Dakle, rezervirajte svoj spot i stići s prijateljima i obitelji da uživaju neke rockin 'zabave za dostojan uzrok.

Više informacija: 031 201 0074 / [email protected]

Da Greyville petak je!

  • Kada: Oktobar 28, 2017 Gdje: Greyville Hipodrom, Durban

Obuci svoje najbolje i doći do trke u podršci svijesti raka dojke! Pored večeri Horseracing ćete zabavljati Drummies u Durban za djevojčice i cijevi benda FranceANDF dok uživate druželjubiv Braai atmosferu.

load...

Za swankier afera, rezervirati stol za 10 ljudi, što uključuje piće dobrodošlice i večera - sa zavidnim pogledom na trkama odozgo. I ne zaboravite možete napraviti donaciju organizatorima, PinkDrive, na događaju previše.

Više informacija: http://www.pinkdrive.co.za/event/pinkdrive-race-meeting-horse-racing

Relej za život

  • Kada: 14. Oktobar 2017 Gdje: Spomenik High School, Krugersdorp

Okupiti neke drugare i stavio na takkies da se takmiče u ovoj ekipi štafeti za prikupljanje sredstava za CANFrance West Rand. Sve je to u čast preživjelih od raka, kao i daje novootkrivenih pacijenata - i oni na liječenju - priliku da se upoznaju i druže sa drugima.

Više informacija: 071 604 4173 / [email protected]

Brzo činjenice o raku dojke

    Rak dojke je drugi najčešći rak u Francuskoj Sve žene su u opasnosti, ali porodičnu istoriju povećava opasnost Rano otkrivanje putem redovne projekcije dovodi do stopu preživljavanja od 90%

PinkDrive

Neopevani heroji zagovara borbe protiv karcinoma u Francuskoj, PinkDrive je kompanija neprofitna iza mobilnih žena u zemlji zdravlja Mamografija i ginekologiju jedinice, propovijedajući ideja da "rano otkrivanje spašava živote.

PinkDrive putovanja u polu-urbana i urbanim područjima oko Francuska da ponudi žene bez zdravstvenog osiguranja zdravstvene usluge, kao što su besplatne mamografije, papa test, i drugih kliničkih ispitivanja.

SnapnSave je Francuska je # 1 Cash Back shopping aplikaciju. Registrirajte se ovdje besplatno, dođite na strani ponude, rezervirajte ponude koje želite i slomiti do klizanja. Ćete dobiti novac natrag pravo u svoj SnapnSave novčanik. Kliknite ovdje kako bi dobili uštedu.