Danas je Nacionalni dan rasklapanja | BA.DSK-Support.COM
Zdravlje

Danas je Nacionalni dan rasklapanja

Danas je Nacionalni dan rasklapanja

26. Mart je Nacionalni Dekolte Dan: dobra prilika da se ozbiljno pogled na grudi.
Nacionalni Dekolte dan je jedan od onih dana u godini koja je namijenjena za ženu, ali je držala muškarci. To je jedan dan u godini, kada su ti low cut, dekolte izlažući vrhovi čine njihov izgled.
Nacionalni Dekolte dan predstavlja veću mogućnost nego samo prikazuje off malo dekolte

Ovo je posebno dobar dan da pogledam na zaštitu tih sredstava. Ispitivanje je bitno!
Ovo je prilika da se osvrnemo na rastući fenomen raka dojke, posebno HEEUR 1 -Sigurna, najagresivniji od svih karcinoma dojke.
'Vaša dojke Investment pokreće kampanju za promociju potrebu za podizanje i rano otkrivanje raka dojke, posebno HEEUR 1 zbog svoje ratoborne prirode. O nacionalnim Dekolte dan (26. Mart) u Ster-Kinekor & Nu Metro Cinemas širom zemlje, prikazuje će biti gore na kupatilo ogledala.
Rak dojke dobija veliku medijsku pokrivenost, posebno u listopadu, što je borbe protiv raka dojke mjesec dana, ali se uglavnom ne zna da postoje mnogi vrsta raka dojke.
HER-2 (ljudska epidermalni faktor rasta receptora 2) pozitivni rak dojke je jedan od najvažnijih fatalne, jer u ovom obliku tumora bolesti šire brzo.
Glasnogovornik Mark Bastiaans je rekao da je od suštinske važnosti da se jasno razumiju jedan je dijagnoza, zbog čega će kampanja također naglašavaju mogućnosti tretman HEEUR 1 pozitivnog raka dojke.
On je rekao da rak dojke je najčešći oblik raka kod žena u razvijenim zemljama, ali je također bio jedan od najbolje proučenih i može liječiti vrsta raka.

Oko 70% svih karcinoma dojke su zapravo prvi pronašao ni sama ili njen partner žena

U posljednjih nekoliko godina, tretmani za rak je postao više ciljane, a ne samo na dijelove tijela pogođene, ali na aspekte samih ćelija raka.
'Da bi razumjeli da li će ovi tretmani biti na snazi za vas zahtijeva mnogo bolje poznavanje karakteristike vašeg tumora nego što se ranije bila potrebna, koja poziva na veći raspon dijagnostičkih testova.
'Izabrani terapije će se razlikovati mnogo u zavisnosti od svih rezultata potrebnih testova.
On / ona ohrabrila žene da budu svjesni kako se njihove grudi normalno izgledaju i osjećaju, tako da postaje lakše uočiti bilo kakve sumnjive promjene.
"Prepoznavanje promjene rano daje najbolje šanse za efikasnu terapiju ako je rak dijagnosticiran.

load...

Sljedeće točke djeluje kao vodič za podizanje grudi:

Upoznajte se sa normalnim izgled vaših grudi
Znaš šta mijenja izgledati i osjećati se za
Self-ispitati grudi redovno
Prijavite bilo kakve promjene u svom lekaru bez odlaganja; i.
Uvijek prisustvovati rutinski skrining dojke kada traži.
Preciznu dijagnozu raka dojke je od ključne važnosti, ne samo za utvrđivanje da li je rak zapravo postoji, ali i za izradu dobro informiranih odluka o tretiranju. Ovo je važno jer će ponekad imati implikacije za mnogo godina da dođem.
'Kao što je naše razumijevanje napreduje i novih tretmana su razvijeni, rak rane dojke se sve više traže da bude izlječiva bolest "pod uslovom da je izbor pravi tretman su napravljeni u ranoj fazi. Čak i napredni ili metastatskim karcinomom dojke počinje da se vidi kao hronična bolest koja žena može živjeti dugi niz godina, rekao je on.