10 načina da se uklapaju bez teretane | BA.DSK-Support.COM
Zdravlje

10 načina da se uklapaju bez teretane

10 načina da se uklapaju bez teretane

Get fit bez teretane

Ne morati povući sebe u aerobika u cik zore da se stane. Umjesto toga, napraviti računati aktivne trenutke - kao igranje ulov s djecom ili ples kada omiljenu pjesmu svira na radiju.

Evo još zabavne načine da se fit:

1. Provedite vrijeme sa svojom djecom

Vas ne shvataju, ali sve to vreme koje provedete nosi svoju djecu oko na kuk, jureći ih u vreme kupanja ili jednostavno igrajući van zajedno ima veliki uticaj. Remen na fitness sat, poput TomTom Runner 3 i sami se uvjerite.

load...

2. Cook oluju

3. Počistite

Ne samo da ćete osjećaj postignuća kada ste uradili temeljan izvor čisti, ali to je velika vježba previše. Usisavanje, metenje i kretanje namještaja oko su odličan način za rad tih mišića, spali kalorija i dobiti svoj broj otkucaja srca gore.

4. Pomaknite se na ritam

Bilo da je u toku noći sa prijateljima ili samo kod kuće, igra je besplatan, zabavan i nevjerojatan način da se neke vježbe. A TomTom Runner 3 fitness sat omogućava vam da izaberete i igrati svoj omiljeni staze preko Bluetootha, tako da možete zadržati za ljuljanje od gdje god se nalazili.

5 Laugh da mile volje

Gledati komedije i uživaju u zdravom, trbuh smijeh. Laughing opekotine kalorija, dok angažovanje trbušnih mišića. Smeh pomaže osloboditi onih hormona sreće, dopamina i endorfina.

load...

6. Dobijanje dovoljno sna

Što više zatvorenih očiju imate, to više kalorija vaše tijelo je u stanju da se spali - da, čak i dok spavate - i još ste u mogućnosti da Carpe da diem narednog dana. Odrasli treba dobiti između sedam i osam sati noćnog sna.

7. Meditirajte

Meditacija se ne radi o sede i ne rade ništa, što uključuje aktivnu svijest uma i tijela kako bi se pronašli smirenost.

To bi moglo da promovišu zdrave fitness navike i mršavljenja, jer to može pomoći da se više računa o potrebama vašeg tela.

8. Uhvati se sa prijateljima

Sastanak sa prijateljima su odlični za dušu, pa čak i bolje ako se upariti catch-up sesija sa šetnju na plaži ili u tržnom centru za brzu sjednicu izloge. Dok svoje srce-stopa ne može biti pulsirajuće, vi i dalje budu aktivni - a to sigurno broji.

9. Uzmite okolnim putem

Ostavi gužva, zagušljivo lift i uzeti stepenice umjesto! Penjanje nekoliko stepenica će dobiti krv cirkuliše i ojačati mišiće u tom procesu. Ne mogu naći parkirno mjesto u neposrednoj blizini ulaza u supermarket je bolje za vas nego želite priznati, te je samo još jedan način da se uključe više kretanja u svakodnevnom životu.

10. Uzmi zalogaj

Da, iskakanje u svoj omiljeni smoothie ili kafu mjesto za brzi popravak i broji prema ide udaljenost za fitness. Vjerovali ili ne, čak i akciju jedenja gori kalorija, ali to plaća samo isključiti ako jedemo zdravu hranu i gledanje te veličine porcija.

Ide za trčanje očigledno ima zasluge, ali #GetGoing pokret TomTom Sports navodi da rasvetli kako fitness može biti uspostavljena dio našeg svakodnevnog života. To znači da su svi, od fitness fanatika na ostvarivanje averziju, već je na pravom putu - sve što trebate učiniti je uzeti sljedeći važan korak ka #GetGoing