Zabavne i neuobičajene aktivnosti za stanare Jozi | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Zabavne i neuobičajene aktivnosti za stanare Jozi

Zabavne i neuobičajene aktivnosti za stanare Jozi

By: Fedhealth

Svi znamo da Dan zaljubljenih je bio da provedem dan sa nekim koga volite. I dok to može da znači provesti ga sa ljubavnog partnera, ljubav dolazi u mnogim drugim oblicima: za svoju djecu, svojoj porodici - i za sebe.

Tokom ovog mjeseca ljubavi, zašto ne slavi druge ljubavne odnose u vašem životu s zabavna aktivnost koja nije samo o ruže i čokolade?

Ako živite u Jozi, ovdje su naša najbolja picks:

Vintage parnog voza Cullinan

Zakoračite u prošlih vremena i uživajte putovanja vozom kao što je nekada bio, uz mirise i zvukove pare loco i klak-klak točkova na stazi.

load...

Polazak u 08:00, uživati ​​u doručku i grickalice na brodu dok gledate grad i Highveld fijuk po vani. Jednom kada dođete do Cullinan, uzorak gradske kafića, restorana i ugostiteljskih objekata, ili uživati ​​u opuštenoj piknik van.

Nakon pregleda čudan starinski i BRIC-a-Brac trgovine na High Street ćete ukrcati na vlak u 15:00 Povratak na Hermanstad u Pretoriji, dolaze nazad samo nakon 18:00. Ovo je veliki dan van za djecu - i kao dodatni bonus voz i može ih rock spavati na putu kući!

Kada: Various datira iz 12. Februar nadalje
Gdje: Departs od Hermanstad u Pretoriji
Cijena: Od 18 EUR po odrasloj osobi i 8 EUR po djetetu

Više informacija: https://www.quicket.co.za/events/13978-fotr-steam-train-day-trip-hermanstad-to-cullinan/

Tajna Sunrise

Brzo dobija na popularnosti u Francuskoj, Secret Sunrise je interaktivni ples pokreta koji sebe opisuje kao "okupljanje istomišljenika ne plaši samoizražavanja, pokret, ljubavi i veza - i koji čine vremena za slavlje The Rising Sun".

load...

Tajna Sunrise je interaktivni ples pokreta koji sebe opisuje kao 'okupljanje istomišljenika ne plaši samoizražavanja, pokret, ljubavi i veza - i koji čine vremena za slavlje u usponu suncem "

Redovno održavaju u ranim jutarnjim satima širom Jo'burg Tajna Sunrise mjesta čuvaju tajnu sve do last minute, ali svaki od njih je odabran inspirisati svoj osjećaj radosti zbog jednostavne stvari o životu: ples, a izlazećeg sunca.

Opremljeni su bežičnim slušalicama, vi ćete sudjelovati na zabavan, energičan, sabran, tihi disko slavlje. Ovo nije stranka, a ne ples, a ne tihi disko, a ne joga sesije, a ne meditacija. Prema oduševljenim navijačima, to je sve te stvari i više.

Kada: O dva puta mjesečno
Gdje: Tajna mjesta oko Jo'burg
Cijena: Od 5 EUR po osobi
Više informacija: https://secretsunrise.com/

Cookie za pečenje radionica

Koji je bolji način da se pokaže nekome ljubavi nego ispeći kolačiće za njih? Sa ovim interaktivni cookie-pečenje radionica, ti da budete kreativni, zabavite se i naučite šansu u isto vrijeme. I što je najbolje, ne morate biti iskusan pekar da prisustvuju!

Na radionici ćete naučiti niz vještina, uključujući zlatnih pravila za pečenje kolačića, glazura osnove, tehnike pečenja kao što su cijevi i marbling, kako sačuvati i paušalne kolačiće, i kako se rešavaju ako stvari krenu loše. Sve zalihe su uključeni, a možete kupiti piće na mesto.

Kada: Razni, počevši 10. Februar
Gdje: parkovima, 168 Kenmuir Street, Benoni
Cijena: Od 22 EUR po osobi
Više informacija: //sensationalsuga.co.za/