Tom Sturridge: zvezda u usponu | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Tom Sturridge: zvezda u usponu

Tom Sturridge: zvezda u usponu

To ne može biti lako biti britanski glumac u sjeni draga medija Robert Pattinson, naročito kada se desiti da bude najbolji prijatelj Pattinsona.
Ali to je upravo gdje mladi i došljak Tom Sturridge našao ovih dana. I on je tiho pravi ime za sebe sa nekoliko kritično tvrdio nastupa u off the beaten path vozila.

Sturridge dolazi njegov umjetnički geni prirodno

Njegov djed se poznati fotograf Anthony Nicholls i njegovi roditelji su, kako u poslovnom, kao i.
Njegova majka je glumica Phoebe Nicholls i njegov otac je glumac / režiser Charles Sturridge. Dakle, to je ne čudi da je Tom i njegove braće i sestara, Artur i Matilda, će svi završiti u filmu ndustry.
Mladi Tom je svoj glumački debi na tenderu 11 godina u jednoj televizijskoj proizvodnji Guliverova putovanja, u režiji svog oca. Nakon što je ugrizla vd buba, napustio je školu prije završetka njegova A-nivoa da nastavi djeluje punim radnim vremenom.
To nije dugo prije nego što je osiguravanje niz uloga u filmovima kao što su "Vanity Fair i" Being Julia.
U 2005. Godini, on je preuzeo njegov najveći izazov ulozi William Herbert, gej ljubavnika William Shakespeare, u TV produkciji. Uloga mu je pomogao da raste kao glumac i pratio ga je 2006. Godine sa još jednu tešku ulogu u psihološkom trileru 'Like Minds.
On je zaradio kritičke osvrte i zapao za oko Hollywood, gdje je bio imenovan za glumiti u filmu 'Jumper. Odgovarajući na pritisak iz studija, međutim, producenti preraditi dio, opredjeljuju za više poznate Hayden Christensen.
Nakon kratkog odsustva iz filmova, Sturridge vratio u 2017. U komediji 'The Boat koji je pogodio suprotne Philip Seymour Hoffman, Rhys Ifans, i Bill Nighy. Pratio da performanse sa zaokret u fazi igre 'Punk Rock za koju je osvojio 2017. Kritičara nagradu Circle Theatre.
Iako on nije baš dostigla kult status svog prijatelja Pattinson, on je stalno gradi reputaciju za sebe kao glumac. On ima tri filma trenutno u proizvodnji, "Waiting For Forever 'Junkhearts, i" On The Road, adaptacija Jack Kerouac klasika 60-tih rad.

Sturridge je također uspio uhvatiti okom ženske populacije holivudske

On je bio u romantičnoj vezi s glumicom Carey Mulligan i više nedavno sa Jude Law je ponovo / isključivanje ponovo djevojka Sienna Miller. On se brzo uspostavljanje sam među najnovije val britanskih glumaca u Hollywoodu i sa svojim talentom i dobar izgled, njegova zvijezda može samo nastaviti rasti.
Sa djelujući u njegovoj krvi i sjaj u očima, Tom Sturridge je napravio kritičara i žena sjesti i uzeti najave. Kao svoje najnovije kolekcije rada udara u velikom ekranu, budućnost obećava da će biti vrlo svijetle za ovaj vrijedni mladi glumac.
On možda nije postao dio frenchise poput Sumrak, ali to je lako vidjeti Tom Sturridge stavlja svoj jedinstveni pečat Hollywoodu.

load...

Slika: michellezinkbooks.wordpress.com