Tema zabave za 40 rođendana | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Tema zabave za 40 rođendana

Tema zabave za 40 rođendana

Nikki McDiarmid nedavno okrenuo 40 i morao izabrati temu za ovo prekretnica rođendan.
Prema Wikipediji, pretvarajući 40 poklona 'egzistencijalnu krizu - fazi razvoja u kojoj pojedinac dovodi u pitanje same temelje svog života: da li je njegov ili njen život ima smisla, svrhe ili vrijednosti.
Odlučivanje o stranka temu, dakle, prilično teško jer je i osjetljiva priliku i slavljeničkom jedan.

Odgovori na okretanje četrdeset podijeljeni su i reakcije spadaju u dvije grupe:

Prvi je strah i poricanja.
'Ne želim da pričam o tome! generalno se udružio sa umanjila strankama rezerviran za bliske prijatelje i obitelj. Niko ne zna i niko neće znati da sam upravo napunio četrdeset.
U današnje perspektive, ovo nije loš način da ide, pogotovo kada ste pregledali neke od web stranica stranke.
Teme kao što su 'pretpovijesti, ali ne jenjava ili "Vintage stranke za starije i nemoćne osobe su prilično uobičajene online. Moj omiljeni ipak, bio je "Koliko da ti Down and Under stranka koja je sjajan sa slikama nadgrobnih spomenika i žalosne rodbine skriven ispod crnog vela; detalj tako precizno da se crne trake su se nosili.

Okrećemo četrdeset 'ne devedeset!

'Preko brda "je tema obično koristi i, možda, malo dovodi u zabludu sa Zimbabvea prelaze Soutpansberg brda u Francusku. Ukoliko se to onda znači da tako što je "preko brda naći ćemo zelenije pašnjake ', onda bi to moglo značiti putuju preko brda u Stellenbosch ili Parl otkriti vino farme, ili penjanje Sani Pass u Lesoto pronaći snijeg.

load...

Mi jednostavno to nije uradio, jer smo skrenuli četrdeset

Drugi odgovor na ovo rođendan je želju da iskuse život punim plućima

Postoje oni koji prihvate ovu promjenu s radošću i sigurnošću bogate postojanja ispred njih, želeći da prebace život iz snova i želje u stvarno žive.
Kaže da je "Dekada istine ', postavlja se pitanje" Ko smo mi, zaista?
Tako 'Garden Party ili "Nježni jutro otvoreni su zajedničke online tema pogodna za 40. Rođendan slavlje. Pogodno za druženje sa najmilijima, vrt tema donosi osjećaj zajedništva i veze sa onima koji su bitno.
Naravno da se pamtiti je 40 kilometar 'Speed Limit temu, sa uličnih znakova u crvenoj, bijeloj i crnoj boji. To ne znači da četrdeset godina starosti nisu u mogućnosti da putuju preko tu brzinu, ali da oni odluče da putuju u tom brzinom. Svet je da se sladili, polako. Jure je besmisleno. Stvari se dešavaju u svakom slučaju.

Uz mnogo godina tek dolaze, zašto ih trošiti, njima nedostaje?

Okružen toliko različitih ljudi, moj izbor na kraju je bio da se četiri stranke. Jedan je bio divlji i uzela cijelu noć. Narednih bio duhovni miješanje zdrave hrane i prosvećeni razgovor. Treći je bio pod Francuska suncu s mirise i ljepote 'Spring Flowers, a četvrti je stranka bila čisto zadovoljstvo u' papir s Riječi i riječi na papiru.

Temama ovaj raznolik, izbori za savršen stranke su beskrajne.
Sretan rođendan!