Ronan Farov šokira poznate ličnosti koje rade sa Woody Allenom | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Ronan Farov šokira poznate ličnosti koje rade sa Woody Allenom

Ronan Farov šokira poznate ličnosti koje rade sa Woody Allenom

27-godišnji novinar je napisao esej za The Hollywood Reporter pod nazivom "Moj otac, Woody Allen i opasnost od pitanja neizgovoreno" u kojoj je on javno daje njegov stariji brat ili sestra svoju punu podršku preko nje navode da je režiser seksualno napao kada je imala samo sedam godina

Ronan navodi bio svjedok "neprikladno" ponašanje od svog oca, pišući: ". Vjerujem moja sestra To je uvijek istina, kao brat koji ju je pouzdani i - stara čak i na pet godina - bio je zabrinut zbog neobičnog ponašanja našeg oca oko nje: penjanje u svoj krevet u sred noći, prisiljavajući je da mu sisa palac -. Ponašanje koje ga je zatraženo da unesete na terapiju fokusiran na svoju nedoličnog ponašanja s djecom prije navode "

Komentari Ronan je u članku prate otvoreno pismo svojoj sestri Dylan, sada 30, pisao o Woody 2017. Godine, tvrdeći da ju je zlostavljao u "Dim, ormar poput potkrovlje" na svom porodičnom domu

Njihova majka, Hana i njene sestre glumica Mia Farrow, nikada tužio Woody, koji Ronan smatra da je odluka bila je da pokuša i zaštiti Dylan.

Ronan je napisao: "Moja majka i dalje smatra da je to jedina izbor mogla da bi zaštitila svoju kćer, ali to je ironično:.. Odluka moje majke će staviti Dylan dobrobit iznad svega je postala sredstvo za Woody Allen da ih oboje razmazati"

load...

Ronan je također razočaran da je nakon Dylan ju je zlostavljanje optužbe protiv Woody, medijska kompanija Amazon nastavila da finansira Woody je poduhvate

Ronan je rekao: "spor evoluciji stare škole medija je pomogao da se stvori kulturu nekažnjavanja i tišina Amazon plaća milijune za rad sa Woody Allen, bankrolling novu seriju i film.".

On je također razočaran da su najveće zvijezde poput Kristen Stewart, Blake Lively i Steve Carell sve nastaviti raditi s Woody, bez obzira na optužbe protiv njega

On je rekao: "Glumci, uključujući i neke sam uvelike divim, nastaviti da se postroje da glumi u njegovim filmovima" To nije lično ', jedan mi je jednom rekao, ali boli me moja sestra svaki put jedan od svojih heroja kao što su Louis CK, ili.. Star njene godine, kao što su Miley Cyrus, radi sa Woody Allen.

"Osobno je upravo ono što je - za moju sestru, a za žene svuda sa navodima o seksualnom zlostavljanju koje nikada nije potvrđena od strane osudu.

"On će imati svoju zvijezde na njegovoj strani -. Kristen Stewart, Blake Lively, Steve Carell, Jesse Eisenberg Oni mogu vjerovati da novinari neće ih teška pitanja pitati To nije vrijeme, to nije mjesto, samo. Nije urađeno."

load...

Woody, 80, pojavio se na Cannes Film Festivalu u srijedu okružen Kristen i Blake za fotopoziv za svoj novi film koji glume dvije glumice

Woody i Mia su imali ogorčena odnos otkako ju je Hollywood legenda ostavila i udala se za Soon-Yi Previn - kći Mia usvojen sa bivšim mužem Andre Previn - 1997. Godine.

Woody i Soon-Yi imaju dvoje dece zajedno, kćeri Bečet 17., i 16-godišnji Manzie.

Ronan žali da on nije progovore o tvrdnjama njegove sestre ranije i priznao da je to zato - mnogo u njegovu sramotu sada - on se bojao da će ugroziti njegovu karijeru.

On je dodao: ". (HER) odluku da istupi došao ubrzo nakon što sam počeo rad na knjizi i televizijske serije To je bila zadnja asocijacija sam htio početku, molila sam sestru da ponovo ne izlaziti u javnost i da se izbegne obraćajući se novinarima. O tome. Stidim se toga. Uz seksualni napad, sve je lakše nego okrenuti ga u potpunosti, rekavši sve to, okrenut svim posljedicama.

"Čak i sada, zastao sam ranije pristali The Hollywood Reporter poziv da napišem ovaj komad, znajući da bi mogao da izazove još jedan krug karaktera atentata na moja sestra, moja majka ili mene.

"Kada Dylan je objasnila da je agoniju u osvit moćnih glasova brišući stranu njene navode, novinari često spremni uzeti zajedno za vožnju, a strah je držala za mlade djevojke potencijalno bili izloženi predatora, na kraju sam znao da je u pravu ".