Rob Kardashian tvrdi da je reper Tpaid Blac Chyna za troje | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Rob Kardashian tvrdi da je reper Tpaid Blac Chyna za troje

Rob Kardashian tvrdi da je reper Tpaid Blac Chyna za troje

Rob Kardashian je preuzeo njegov bijes protiv svoje bivše Blac Chyna na Twitteru nakon što je Instagram šefove ugasiti njegov račun u srijedu 5. Juli

Realnost TV zvijezda je upozorio navijače i korisnicima društvenih medija fasciniran njegovim najnovijim tiradu na novi razvoj, ali Instagram šefovi nisu komentirali svoje razloge za uklanjanje njegov račun.

Izvori navode Rob testiran pristojnost zakona sajta pokušavajući da postavite gole fotografije svog bivšeg ljubavnika, nakon što ga je poslao Dan nezavisnosti ugriz sebe ljubi drugog muškarca.

Je otvoren šut izazvao novi rat riječima između bivših ljubavnika kao Rob optužio svoju bivšu varao na njemu uzimajući njegov novac isplatiti auto kredite i druge finansija, dok model tvrdi njen bivši tukao kad su bili par

"Baš tužno", Rob napisao. "Loved Chyna kao moja supruga i prihvatio sve pogrešno je radila i nastavila da vozi za nju i ostanu lojalni njom. Nikad sam varao. Ali nije mogla da ostanu lojalni i varao i f ** ked previše ljudi i ona uhvatili i sad se sve ovo događa i to je tužno. "

load...

Nastavljajući da bjesni, on je tvrdio da je njegov bivši bio "preko igre" čim njegova sestra Kylie i reper Tyga - Chyna je bivši dečko - raskinuli, dodajući: "Imala je bebu iz inata i nikad joj gledaju isto ".

Reper TI također se našao u središtu medijske spat društvene u srijedu 5. Jul nakon vaganja u na drami prije Instagram račun Rob je obrisana

U sad izbrisani post, rap zvijezda je napisao: "Zašto dovesti svoje poslovanje IG (Instagram)... Imaš radio brate... Ali barem zadrži to za sebe, možete pustiti svijetu zna da je patka (sic)?".

Rob primetio Repost i odvukao TI i njegova otuđena supruga, Tiny, u drami, tvrdeći TI platio Chyna da imaju tri puta seks sastanak sa par.

"S obzirom da TI želiš pridružiti se na posao koji mu ne tiču, pričajmo o trica ste imali sa Chyna i vaša beba mama, Tiny", napisao je on. "Mi je Chyna je rekao sve o svom trojke sa sobom i nju i Tiny. "

load...

Zaista najšokantnijih stvar koja je otkrila sama u rob / Blac chyna fijaska, je li to TI misli Ronald McDonald je patka pic.twitter.com/ThLUJZukS3

- 🏹lor.jpg 🏹 (@lmarlene_) 5 jul 2017

Snoop Dogg i postavio video na Instagram odgovor na Rob kolaps, u kojoj je naveo: "On je znao šta se upuštam kada ju je dobio", dodajući: "Ona je ono što je ona. Ona je bila ono što je bila. "

Sucker sranje dodaje do ovog ???

A post SnoopDogg (@snoopdogg) dijele na Jul 5, 2017 u 09:24 PDT