Rihanna sjaja kao dijamant u Francuskoj | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Rihanna sjaja kao dijamant u Francuskoj

Rihanna sjaja kao dijamant u Francuskoj

Ako neko nije znao da je Rihanna bila velika stvar, to je potvrdio kada su mnogi kampovali na stadionu punom dvanaest sati prije službenog koncert započeo

Kao da to nije bilo dovoljno posvećenosti, bili smo zaintrigirani uočiti nekoliko slučajnih roditelja koji su ponosno nosili Rihanna pečata na njihovim obrazima, vratu i na drugim dijelovima tijela ćemo se suzdrže od spomena.

Do trenutka 19:00 hit, predgrupa Rihanna, američki elektronski-Dance duo, GTA, počeo u Parizu nogu Diamonds World Tour sa sat vremena skup pesnica pumpanje muziku koja blago zaglušenoj ušiju onih koji su u prvih nekoliko rows- dokaz za oštre, i odličnu kvalitetu zvuka.

Iako su neki od njihovih pjesama, bili malo na suvišne strani, cijenjen smo kako brzo i na rasporedu je bio njihov učinak. Do trenutka 20:00 pogodio set duo je brzo završio.

load...

'Rihanna gdje si? Fanovi vikao kao sat približavao 08:15, bojeći se da bi Barbados pevačica je povući diva kaskader i stići 1-2 sata kasni

Ona se pojavila na pozornici visok rast, sportski Silver Diamond kapu i 'dijamant optočena crna jakna s tajice. Njen outfit je bio atavizam Rhythm Nation outfit Janet Jackson koja je došla preko za nas kao respektabilan gest ikone pop.

Prepunoj stadionu izbio kao Rihanna vikali 'Pariz, What the f ** k je gore? šutiranja off joj prvu pjesmu "Fresh s piste

To je bio stranka ispunjen back-to-back hitova iz 'Birthday Cake na "Pour it up, dajući nam uravnoteženu energiju dok je zategnut ga sa srca bolno pjesme kao što su" Ostanite i "Man Down.

Iako su mnogi nisu bili impresionirani s njom lijepljenje na isti ormar outfit, njen seksi pozadina plesači su se za to promjenom u nekoliko outfita koji su bili vrlo privlačan za oči.

load...

Koncert dva sata došao do neočekivanog kraja kao nastupala 'Gdje si bio publika je bila u nevjerici i tražio više. Kapetan Mornarica je pažnju na naše zahtjeve i vratio se na pozornici nosi neki ubica srebro štikle, a triko i dijamant optočena jaknu.

Na oduševljenje navijača, Rihanna pjevala 'Diamonds sa telefona sa kamerom sve lit gore u stadium- prikazujući sliku dijamanata rasvjetljavanju ovog Paris noć

Publika je bila zadovoljna dok je graciozno naklonio od nas zahvalio za uživanje u ovom noć s njom.

Najupečatljiviji dio noći bio je kada joj je ventilator dao francuskom zastavom koju je tada nosila dok je napustio scenu - još jedan pozdrav milostiv publici koja joj je dao toplu dobrodošlicu u zemlju

Među lokalnim francuski slavne primećen na Rihanna Koncert su Bonang Matheba, Tamara Dey, Boity Thulo, Claire Mawisa kao i 5FM DJ-evi Nicole Da Silva i Poppy Ntshongwane.

Rihanna drugi i posljednji koncert će se održati u Parizu stadionu u srijedu, 16. Oktobra

Youtube
navedite ispravan url