Prvi odnos Miley Cyrus bio je ženski | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Prvi odnos Miley Cyrus bio je ženski

Prvi odnos Miley Cyrus bio je ženski

The Wrecking Ball Hitmaker - koji je u vezi sa Liam Hemsworth - identifikuje kao panseksualnom, ali je priznao da "ne razume" svog spola ili seksualnost, kada je odrastala

Ona je rekla: "Moj cijeli život, nisam shvatio svoju rodnu i svoju seksualnost Uvijek sam mrzio riječ 'biseksualne', jer to me čak i stavljanje u kutiji..

"Ja nikad ne razmišljam o nekome kao dječak ili neko kao djevojka. Također, bradavicu pasties i s ** t nikada osjetio seksualno meni.

"Moje oči su počeli da otvaraju u petom ili šestom razredu. Moj prvi odnos u mom životu bio je sa ribom. Odrastao sam u vrlo vjerske Južna porodice. Svemir mi je uvijek dao moć da znam da ću biti u redu.

load...

Ali Miley nije sama shvatiti kao panseksualnom, što znači da ona privlači ljude, bez obzira na njihov spol ili seksualnost, dok je ona bila starija i identifikuje sa nekim drugim koji su smatrali isto

Na pitanje kada je prvi put identifikovan kao panseksualnom, rekla je Variety magazin: "Mislim da kad sam shvatio šta je otišao sam u LGBTQ centar ovdje u LA-u, i počeo sam čujem ove priče vidio sam jedno ljudsko posebno koji nisu '... T identifikuju kao muški ili ženski Gledajući ih, oboje su bili:. Lijepa i seksi i teške, ali ranjive i ženstvene, ali muškog i srodnih sam da ta osoba više nego što se odnose na bilo koga u mom životu.

"Iako sam može izgledati vrlo različite, ljudi možda ne vide mene kao neutralan i osećam. Ali osjeća neutralan. Mislim da je to bio prvi rodno neutralna osoba koju sam ikada upoznao.

"Jednom sam shvatio moje pol više, što je neraspoređen, a onda sam shvatio svoju seksualnost više sam bio kao,." Oh - to je razlog zašto ne osjećam ravne i ne osjećam gej To je zato što ja nisam. ". "

load...

23-godišnja zvijezda nikada nije "u vezi" u "ljubavi kao djevojka", a ne uživa brine o svom izgledu

Ona je rekla: "Moja mama je kao '80 Rock chick - velika plava kosa, velike sise Ona voli kao djevojka nikada nisam osjetio taj način...

"Znam neke djevojke koje vole uzimajući svoje nokte. I f *** ing mrzi. Moji nokti izgledaju kao da s ** t. Ja ne voskom obrve. Nikad nisam u vezi sa ljubavi kao djevojka.

"A onda, kao dječak nije zvučalo zabavno sa mnom.

"Mislim da je LGBTQ abecede mogao nastaviti zauvijek. Ali tu je 'P' koje bi trebalo da se dogodi, za 'panseksualnom'."