Pregled filma - Sumrak | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Pregled filma - Sumrak

Pregled filma - Sumrak

Sumrak, i knjige Stephenie Meyer i film Catherine Hardwicke, ima nevjerojatnu sljedeće. Postoje web stranice posvećen likovima i grupa na Facebooku obožavaju ih, kao što je "Zato što sam pročitala Sumrak imam nerealna očekivanja u Men 'grupe.

Sumrak je moderan romansu sa twist

Vampire filmova iz 20 je prikazan vampira kao zombi-poput utvare kojima je potrebna krv, ali tokom svog tinejdžera promijenilo da odražavaju osjetljiviji, mučeni duša vampira, fokusirajući se umjesto toga na svoju ljepotu. Vampiri bi objedinio najbolje u nama; uzgaja, sigurni, dobro obrazovanje i elegantan i istovremeno hodaju među nama kao ubice. Obojica su bili naš san i naša noćna mora.

Iako je odmah sprijateljio od strane raznih drugova je Edward Cullen (Robert Pattinson), jedan usvojene djece Dr. Cullen da Bella je privlači. Ona počinje istraživati ​​i uz pomoć svog prijatelja, Jacob Black, otkriva drevne legende koje dovode do nje otkrivanje: Cullen su vampiri. Na sreću - iz nekog razloga to nije objašnjeno u filmu - ne narežete na oštar prema suncu, ali shimmer.

load...

Bella i Edward, nakon mnogo zaustavljanja i kretanja i nekoliko u blizini promašaja, sprijatelje i zaljubiti. Njihova ljubav mjesta Bella u opasnosti od drugih vampira - James (Cam Gigandet), Laurent (Edi Gathegi) i Victoria (Rachelle Lefevre) - i cijeli Cullen klan spaja da pomogne Edward zaštiti Bella.

Sumrak je sporo za početak, ali intrigantan za gledanje

Film je spor za pokretanje. Bio sam frustriran. Žvakao sam kokice želeći tempo se ubrzao. A onda odjednom me je zainteresovao i uvučen u ovo današnje ljubavna priča s twist. Čast da Catherine Hardwicke, uživao sam u krupnom planu, akcija i oštrine u vampires.But najveći kompliment treba da ide u Kristen Stewart. Devojka je čudo i naredbe prisutnost na ekranu koji prevazilazi njen 18 godina. Neverovatno, zapravo proverio tri puta i da - ona je 18!

Pohvale i mora ići na Jackson Rathbone, koji unatoč tome što je samo jedna linija u cijelom filmu, pokazalo tokom neverovatno.

Upozorenje: ovaj film je teen ljubavna priča i prepuna straha tipa poglede. I dalje stvarno uživao. Likovi su divni, lokaciju dah i dok film ne baš prodrma vaš svet, to ostaviti malo fuzzy unutra. Definitivno uzeti svoj mlađa sestra i njeni prijatelji, vi ćete biti cool zauvijek!

load...