Pregled filma. Američka gužva: Veći od života, ekscentrični likovi | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Pregled filma. Američka gužva: Veći od života, ekscentrični likovi

Pregled filma. Američka gužva: Veći od života, ekscentrični likovi

Pa, hvaljene direktor je uspio nominovan za Oskara predstave iz svoje lijevanog u svojoj zadnjoj tri filma. Nije ni čudo što je razvoj odanu publiku i glumce.

Američka prevara ima osjećaj kamp Anchorman

To bi se moglo pripisati to događa u istom dobu, u kojem kose i mode bila ponosna. U svakom slučaju, tu su definitivno sličnosti, iz većih od života i ekscentričnim likovima na njihove over-the-top haljinu smislu i kose opsesija. Izgleda kao pantomime, ali igra se kao bujne još smrtno ozbiljna krimi drama.

Ova čudna napetost drži je napeta, drapiranje i sama na šarenim likovima i šarmantan izvedbe od zvjezdani cast.

David O. Russell je radio sa Christian Bale i Amy Adams u The Fighter

Christian Bale je jedan od najvažnijih posvećen glumaca tamo, ispušta izvanredno iznos težine za svoju ulogu u The Machinist, samo izbacuje skale drugi način za američke Hustle. Film počinje na stomaku, a on je u svojim rukama ima s ponosom, što se pitate ako je dobijali svoju signale iz Austin Powers o tome kako da se catnip ženama? On igra čovjek povjerenja, što objašnjava pola priče, koristeći svoje lukavstvo da privuče one koji žele da se lako novac.

load...

Christian Bale, Amy Adams, Jennifer Lawrence

Učinak Bale je jak - igra složen, dovitljiv čudak sa iskren ukusa, uglavnom neprepoznatljiv zahvaljujući čaše.

On dijeli ekran sa suradnikom, igrali Amy Adams i njegov boravak-at-home supruga, Jennifer Lawrence. Adams je Slinky zavodnica, otpuštaju svom prirodnom goodie-dva-cipele default za nešto opasnije. Lawrence dočarava sparnom i sjajan red, prikupljanje većina velikih smeh i nezaboravne scene zahvaljujući petarda performansa.

Bradley Cooper je apsolutni wild card

Bradley Cooper je apsolutni wild card kao slobodan Wheeling agent CIA čiji odskočna daska ličnost, ženskarenje i ljestve za penjanje su samo ono što on radi dobro. To je energičan ulogu, onu koja nas drži navijam za loše momke, još zabavljao svojim budalaštine. Neopevani junak američke Hustle je Jeremy Renner, koji igra jednu od samo uzemljen likovi, samo da mi ne mislimo da su svi ludi. On je u sjeni velike predstave svoje glumi, ali pruža solidne performanse koje opravdano više vremena na ekranu.

load...

Američka prevara nije film će svi uživati

To je sve o gluma kalibra, u neobične kostime, over-the-top način života, bučan ličnosti i ekscesa američkog sna. Ćete gravitiraju ime cast, koji sadrži neke od najboljih glumaca u poslu, bićete zabavlja na niskobudžetne ton i David O. Russell komični štih. On je rekao, "to je sve o likovima", i ova je zapravo sve o predstavama.

Suština: Zabavljanje