Paul Walker se setio se na 1-godišnjicu njegove smrti | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Paul Walker se setio se na 1-godišnjicu njegove smrti

Paul Walker se setio se na 1-godišnjicu njegove smrti

Prošlo je godinu dana od Paul Walker je umro u tragičnoj saobraćajnoj nesreći 30. Novembra 2017. Godine, odmah nakon vijesti razbio, pohvale sipa iz svih krajeva kao prijateljima, obitelji i costars zajedničke uspomene svog vremena sa Paul

Pa čak i godinu dana kasnije, uspomene na pokojnog glumca su još svježe u glavama ljudi.

"Tako sam sretan da ga je imao kao veliki brat," Pavle mlađi brat Cody, 26, izjavio je za New York Daily News. Ova godina je bila vrlo izazovna, ali i vrlo korisno ", rekao je on.

Cody - koji je, zajedno s drugim bratom Caleb, ispunjen u kao tijelo dvostruko za preostale scene Pavla u najnovijem Brzi i žestoki film je pitanje šta lekcije ljudi potrebno iz života njegovog brata

"Samo živite svoj život punim plućima. Smijati puno, ljubavi i pronađite pravu sreću. Imajte na umu da bez obzira koliko kul misliš da može biti, vi ne ohladi dovoljno da gledaju na bilo koga... Nikad. "

load...

Walker otac, Paul Walker III, rekao Entertainment Tonight da u ovo doba godine je dvostruko teško, s praznika se poklapa sa godišnjice smrti njegovog sina

"To neće dobiti ništa bolje za mene. To je tužna vremena. Mi smo vrlo blizu, ljubavi porodice, a Paul je komad koji je sad nestalo"

"Ja ga još sada posljednjih mjesec dana nestalih. To neće dobiti ništa bolje za mene. "

"To je tužna vremena. Mi smo vrlo blizu, ljubavi porodice, a Paul je komad koji je sad nestalo, da nam uvijek će mi nedostajati ", nastavio je on.

Paul Brzi i žestoki costars odveli u društvenim medijima objavili svoje danak

Michelle Rodriguez, 36, je na društvene mreže da plati svoju poštu glumac. Ona je napisao na Twitteru: "Volim te Paul Vaš živi u srcima svih koji te vole sigurno slanje Mad Love se to Heaven @SupportROWW (sic).".

load...

Tweet pozivanju Michelle da dopre Worldwide (ROWW), dobrotvorna organizacija pokojnog glumca koji pruža u slučaju prirodnih katastrofa.

Michelle također odao priznanje da je kolegica objavljivanjem slika o njemu na svom Instagram račun.

Drugdje, Tyrese Gibson, jedan od Pavla glumi i off-screen prijatelj, odao priznanje da ga na svom Facebook, Instagram i Twitter stranice

On je rekao: ". Fizički otišao, ali zauvijek živi u našim glavama, srca i duha... Ono što je nekada suze bola i šoka sada su suze radosnice slave sve što ste stajali za... (sic).

"Svi u svijetu molim te pet minuta iz svog dana za slanje uživo, molitve i energiju Paul porodici njegova kćerka Meadow i najužeg kruga - danas će biti težak dan za nas... Do današnjeg dana ruku je još uvijek oko vrata s ljubavlju. I zaštita... Počivaj u raju.... "

Vin Diesel je rekao da je i dalje "bez teksta" nad svojim bliskim prijateljima smrti

Uz sliku svoje kćeri Hania, šest, sa Paul, Vin napisao je na Facebook-u: "On je bio dio toliko u mom životu... Dugo lični pregovore s majkom ili dadilja Alpha anđeo... Uzeo određeni ponos u biti ujak Pablo... Na kraju krajeva, mi smo snimali scenu u FF4 dan kada se rodila, a on je bio jedini koji sam rekao, ohrabrio me da odem u i smanjiti pupčanu vrpcu.

"On je bio važan dio mog prelaska u očinstvu... Da su zdravi član porodice, sa najpozitivnije pogled na život...

"Prije godinu dana danas... Godinu dana žalosti... I njegovom odsustvu i dalje ostavlja me bez teksta. Mi smo ti nedostaje Pablo... (sic)"