Olovno pivo je seksi: i Durbaniti mogu da vide zašto je ovaj vikend | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Olovno pivo je seksi: i Durbaniti mogu da vide zašto je ovaj vikend

Olovno pivo je seksi: i Durbaniti mogu da vide zašto je ovaj vikend

Mi živimo kroz pivo renesansu u kojoj je potrošnja sve o stilu i izboru, tako da nije iznenađujuće da craft pivo je postalo sve popularnije s onima koji imaju pronicljivi paletu.

Izbor francuskog vrha Craft Pivare

Na festivalu će se predstaviti izbor francuskog vrha Craft pivare, crtanje "pivo-ginners" i zanatskih piva znalce podjednako, kao i jedan zanatlija butik vinarija za ne-pivopija. Takođe, u ponudi, upariti sa Craft vina ili piva izbora, je izbor usana tjelesnog kažnjavanja djece gurmanska ulica hrane iz neke od Durban je najpoznatijih mjesta gdje se jede, uključujući Unity Brasserie & Bar, Renegade kuhinje, Maddison pekara i kafić Vigor.

Dele svoje zlatne nektar sa Durban javnosti u 2017. Godini su Shongweni Pivovara Bassett pivara, TwoOkes pivara The Standeavon pivara, Craft Republike (featuring Darling Brew, Soweto Gold, Dragon Brewing Company i irski Gold), a da Brewing Co.

Uzbudljiva živu muziku line-up

Pored pružanja najboljih zanatskih piva i gurmanske Street Food, The Consol Craft revolucije pohvaliti uzbudljivu liniju stopala kuckanje live bendova, uključujući; Red Light Stereo, The Kickstands, John Ellis i Callie i Barry Thomson, koji će zabavljati tokom cijelog dana.

Hrana i piće kupljene na mjestu će se vršiti pomoću festival valutu pod nazivom "Castros". Svaki Castro je vredan 1 i mogu se kupiti na događaj u apoenima od 1 EUR 5booklets.

Ulaznice koštaju 1 EUR 5.00 (uključuje besplatno pivo staklo) i može se kupiti online na www.iTickets.co.za i www.thecraftrevolution.co.za ili o upisu na vratima.

Datum: subota 7. Mart 2017

Vreme: 12 do 18:00

Mjesto održavanja: Suncoast, Durban

Ono što čini Craft pivo tako posebnim

Craft pivo je sve o ukusima - puna i zanimljivih sastojaka u raznim kombinacijama za hrabre bilješke i bogate arome koje će educirati čak i najiskusnije nepce. Pivo prirodno, od najbolje kvalitete i 100% prirodnih sastojaka, bez aditiva, konzervansa, zgušnjivači ili stabilizatore, microbrewers potrebno ambalažu koja čuva okus i produžava rok trajanja. Kao jedina čista ambalaža izrađena od 100% prirodni i mogu se reciklirati sastojaka, staklo održava jedinstveni okus piva, dok se nepropusne prirode jantara stakla dalje čuva pivo.