Najveći registar boksova razbio se na Ster Kinekor | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Najveći registar boksova razbio se na Ster Kinekor

Najveći registar boksova razbio se na Ster Kinekor

Beats prethodni box office rekord masivan 47%

Jučer je zabilježen prodaje razbio prethodni najbolji blagajnama dan kompanije masivni 47% na osnovu inflacije podesiti.

Razlog: Dan zaljubljenih projekcije mnogo hvaljenom Pedeset nijansi sive

"U stvari", kaže Doug Place, Marketing Executive Ster-Kinekor Pozorišta, "to je bio dan obara rekorde za kompaniju. Osim tome da je najveći box officeu za jedan dan, to je ujedno i najveći Valentinovo i najprometnijih u subotu u pogledu učesnika na našim stranicama širom zemlje, nadmašivši prethodni rekord od 14%. "

Većina rezervacije za jučerašnje projekcije su napravljene od strane korisnika SK App, jedan od Francuske najviše preuzetih aplikacija, koja je rezultirala u tome što je većina unaprijed rezervirati dan u istoriji Ster-Kinekor a.

load...

"Juče smo otvorili dodatnih ekrana tokom dana, u pokušaju da držati korak s tekućim potražnja za najtoplijeg kino ulaznica u gradu. U stvari, otvorili smo se ekran u Brooklyn Mall u Pretoriji u 23:50 sinoć da zadovolji ljubitelje noćne na najromantičniji dan u godini! ", Navodi Place.

"U 'ljubavi mjesta' u našim luksuznim Cine Prestige kazališta bili su prvi koji su rasprodate, jer ovi se pokazao kao savršen odgovor na savršen izlazak na ovogodišnjem najromantičniji dan"

"Pored" Prijateljice "Getaway 'pre-screening 12. Februara, prodaja ulaznica za 14. Projekcija februar su sada razbijena sve vrste zapisa za Ster-Kinekor kao parovi požurili rezervirati za Valentinovo. U 'ljubav na sjedištima u našim luksuznim Cine Prestige kazališta bili su prvi koji su rasprodate, jer ovi se pokazao kao savršen odgovor na savršen izlazak na ovogodišnjem najromantičniji dan! "Komentari Place.

load...

"Pedeset nijansi sive je drugi u nizu velikih naslova za koje se očekuje da bi 2017. Godine najveći box office godine u povijesti kinematografije. Prvi je Taken 3, koji objavljen u poslovnim i IMAX kina u januaru ove godine.

"Ova dva naslova će se pratiti, u narednim mjesecima, uz dugo očekivani oslobađanje Furious 7 (27 Mart), The Avengers 2: Age of Altron (24 April), novi vrhuške film (10. Juli), Spectre ( novi Bond film) i željno očekivani povratak u Star Wars na veliki ekran u decembru ", zaključuje Place.