Mrtav britanski Murphy je uništen | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Mrtav britanski Murphy je uništen

Mrtav britanski Murphy je uništen

Brittany Murphy smrt je "uništio" muža.

Pokojni 'Clueless' glumica 'supružnika, britanski scenarist Simon Monjack, je govorio o svojoj voljenoj ženi - koji je umro od srčanog zastoja kod nje u Los Angelesu u dobi od samo 32 u nedjelju (20.12.09) - i njegova razaranja u nju prolazu.

On je rekao: "Moj svijet je uništen danas." Simon je otkrio život bio normalan za par dok je pronađena kolabirala pod tušem okružen svoju bljuvotinu, iako Brittany je bolovao od upale grla nedavno.

load...

Podsjeća kako je njeno tijelo pronađeno

"Imala je laringitis. Ona je bila umorna na kraju godine. Ona je napravila nekoliko filmova."

Simon je također negirao glasine Brittany je miješanje s "kontrolu" ljudi. On je objasnio: "Ne znam zašto bi neko misli da je pronašla ljubav Pronašli smo ljubav Brittany nije stigao da gdje Brittany bila ni sa kim joj je kontrolu... Brittany je Brittany...."

Pohvale za Ashton Kutcher danak

Simon je također pohvalio svoje supruge bivšeg dečka Ashton Kutcher se kreće počast glumica. On je dodao: ".. Sam volio ono što Ashton Kutcher je napisao na Twitteru Bilo je utješno da me ne bih mogao reći bolje."

load...

Ashton je prethodno napisano: "2DAY svijetu izgubio komadić sunca Moje najdublje saučešće izaći 2 Brittany porodice, njen muž, i njena nevjerovatan majka Sharon vidimo se na drugoj strani malog..."

Autopsy kompletan

Nakon glumica smrti, bilo je prijavljeno Simon nije želio Brittany imati obdukciju - koja je završena ponedjeljak 21. Decembra 2017. Godine.

Los Angeles County Mrtvozornik Ured čeka rezultate toksikoloških testova prije nego što otpustite izvještaj obdukcije.

Smrt nije uzrokovana droge

Los Angeles glavni mrtvozornik Ed Winter - koji je istraživao u smrt pop zvijezde Michaela Jacksona - insistirao obdukcije zaključio njenu smrt nije izazvala droga.

Toksikologija i neuroloških rezultati očekuju se do šest tjedana da se vrati. U bilješke napisao istražitelja Bleklok iz ureda okruga Los Angeles Koronerov, Brittany je spavaća soba je bila puna "velike količine" tableta i praznih pilula paketa. U dokumentu se navodi: "A provjera ormarića otkrila velike količine lekove u ime pokojnika takođe napomenuti su brojne prazne lekove boce u ime preminulog muža, ime pokojnika majke i neidentifikovanih imena treće strane.".