Mesec pažnje koji nije starter | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Mesec pažnje koji nije starter

Mesec pažnje koji nije starter

Ohrabren uspjehom svog trijezan februar gdje sam izbjegao iskušenja dna mimoze i potpisao za redovnu nastavu vežbe, možda sam bio samopouzdanje o moj izazov ovog mjeseca.

Kraja februara vidio mene malo žedan, ali tanji i više motivirani

Nisam imao imati konkretan plan za šta da se fokusiraju na za ostatak godine u pogledu kratkoročnih ciljeva, ali nakon gledanja moj najbolji prijatelj i trenutni cimer na svom Instagram na telefon, shopping na iPad i grickanje dok smo su gledanje TV-a, odlučio sam je potrebno malo fokus na bezumlja.

Svete sati između vremena stavili smo malu djecu u krevet i kada nam je potrebno da ga nazove noć je posvećena gledanje serije. Dakle, činjenice da je ljubav mog života bio je previše zauzet na nju uređajima i potrebna konstantna ažuriranja ili se vraća me čini određenu vrstu puta. Da ne spominjem osetio sam u vožnji mogao s mnogo manje psovkama od nje.

load...

Što ne znači da sam potpuno nevin

Dakle, na vrhu obećavši da će samo provjeriti moj društveni mediji hrane tokom ad pauze, htio sam da se vratim u dobre navike sam imao kao pisanje u moju zahvalnost časopisu dnevno i, što je još važnije, početi vježbanje svakodnevno meditacije. Čak sam skinuo aplikaciju za to.

Kao što je drugi tjedan u mjesecu bih trebao biti na pola puta do sastavljate samozadovoljan self-čestitke post za 31. O tome koliko je bolja osoba ja sam sada da ja živim Zen život.

Kao što je drugi tjedan u mjesecu bih trebao biti na pola puta do sastavljate samozadovoljan self-čestitke post za 31. O tome koliko je bolja osoba ja sam sada da ja živim Zen život

load...

Problem je da sam trenutno zbog nedostatka ovog sabranost izazov na svim tačkama

Preuzeo sam meditaciju aplikaciju pod nazivom Diši sa takvim plemenitim namjerama. Njegova je otvoren upravo jednom. Do dijete. Slučajno.

Imajući u vidu zadnji put sam pokušao meditacija je bilo prije mnogo godina, uz pravi učitelj... Ja sam zaspao. Svaki jednu klasu. Stalno mi govori da je to dio procesa. Hmmmm...

Sada kada sam sebe javno osramotila imam dvije opcije:

Nisam mogao odšunjati dalje, Šip više Pinot Grigio i odbrojavanje do aprila koji je mjesec vegetarijanstva. Ne zato što sam razvio iznenadna ljubav za stoku, ali na daljnje napore za jačanje mršavljenja.

Ili da izdrži i odlučiti da reboot, koja bi uključivala ne prevrtanja i provjera oba moja telefone prva stvar ujutro dok brišući koru od mojih očiju.

I odabiru pronaći prostor svaki dan meditira. Zatim pisanje u znak zahvalnosti časopisu svaki dan. Također je želio da se vrati u naviku čitanja. Koristio sam to učiniti svaki dan, ali žive s dva mala djeca ispod tri znači da je jedina stvar koju sam pročitao u zadnje vrijeme je da se titlovi na Disney video na stranim jezicima uspevaju da upload na Smart TV.

Kao što kucam ovo shvatio sam da ja stvarno samo trebate učiniti pravu stvar i vratiti na taj sabranost talas

Ako ću nastaviti i ove godine, na način da će završiti na način koji je najbolji za moj plan za svetsku dominaciju, onda ću morati na silu se vrati na put sabranost.

Čak i ako se ne vladaju meditacija, moram se podsjetiti da sam ja žena koja možete postaviti ciljeve i držite se njih. Namaste.