Lilo poriče klabing nakon pojavljivanja na sudu! | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Lilo poriče klabing nakon pojavljivanja na sudu!

Lilo poriče klabing nakon pojavljivanja na sudu!

Lindsay Lohan je negirao će clubbing sati nakon što je osuđen na lockdown rehabilitaciju...

Problematičnom glumica je navodno na slici skriven list u zadnjem SUV dolaska na AV noćnom klubu u ponedjeljak uveče.

Njen prijavio nastup na Hollywood hot spot je nedugo nakon što se pojavila na sudu da prihvati nagodbu sa tužilaštvom u njenom nepromišljeno vožnje slučaj.

'Muškarci se opusti, da me ne bio na AV ili u @Mr. Pink SUV, 26-godišnji Mean Girls zvijezda tweetovao u utorak. 'Nosim ovo ozbiljno i fokusirala se na put ispred sebe.

load...

"Ostao sam sinoć, nakon prilično dugog dana... I naredio suši u moj hotel. Ne vjerujem svaku sitnicu čuješ, osim ako ste to čuli od mene. Podrška sam dobio, bio je veliki i mnogo znači.

Lindsay je zakazana za ulazak boravak rehabilitaciju za 90 dana, 30 dana rada u zajednici i psihoterapije za 18 mjeseci

Na sudu, glumica se izjasnio da nije takmičenje za pokretanje prekršajnog postupka bezobzirne vožnje, laže policiji i ometanja policije u obavljanju svoje dužnosti dok je istraživao njen 2017 saobraćajnoj nesreći u Los Angelesu.

Protesti nad njom navodne pojave noćnog kluba uslijedila je nakon što X17 online stekao optužujuće fotografije navodno biti zvijezde.

Nakon što je vidio fotografije, Lindsay otac Michael Lohan besneo da je njegova kćerka ne skidajući predstojeće tretman ozbiljno...

'Baš kad pomislite stvari idu nabolje, isti ljudi koji su bili na sudu sa Lindsay, i čuo sudija uputiti joj da ne bude oko ljude ili mjesta koja droga može biti prisutan, su isti oni s njom pokušavaju da idu u klub sinoć! on je ključao na Radar Online.

load...

U međuvremenu, Lindsay je bivši pomoćnik Gavin Doyle se nije pojavio na zakazanom sastanku sa tužiocima koji istražuju navode svjedoka manipulacija...

A policajac rekao Radar Online da je Gavin je trebalo da se sastane sa Los Angeles City Attorney Terry White je u utorak kako bi razgovarali navode da Lindsay advokat Mark Heller 'htio ga je da promijeni svoj iskaz na suđenju Lindsay.

'To je navedeno da Heller naložio gospodin Doyle reći fotografi su jurili auto Lindsay je vozio prije njihovog sudara prošle godine i da je zgrabio volan, zbog čega Lindsay razbiti u kamion cementa deponija, izvor tvrdi.

Međutim, Gavin se nije pojavio na sastanku i gospodin White je 'sada evaluaciju njegove mogućnosti, u skladu sa insajdera.

Radar javlja da će vjerovatno biti upućeni na istrage u New York State Bar, gdje je gospodin Heller ima zakonsku dozvolu za slučaj.

Gavin je rekao da je putnik u Lindsay Porsche prošlog ljeta kada je srušio u Santa Monici u Kaliforniji.

Radar navodi da bi Gavin su svjedočili da je Lindsay je vozio automobil u trenutku nesreće, kontradiktorne nju tvrdi da ona nije bila za volanom.

Web stranici kaže da je on bio u potpunosti sarađuje sa tužiocima i očekuje se da bude "ključni svjedok na suđenju je imao nastavio.