Lilo pokušava svoje trikove na sudu! | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Lilo pokušava svoje trikove na sudu!

Lilo pokušava svoje trikove na sudu!

Lindsay Lohan za dlaku izbjegla nalog se izdaje za njeno hapšenje

The 'Liz & Dick' glumica poprskao se na last minute prve klase let iz New Yorka u Los Angeles nakon što je upozorila da bi se u zatvor ako se nije pojavio na sudu da potvrdi supstitucije njen advokat je u srijedu (30.01.13) jer je bila previše bolesna.

26-godišnja zvijezda navodno je stigao na vrijeme da nerado potvrđuju da je ona razišli sa svojim dugogodišnjim advokat Shawn Holley u korist zastupa Mark Heller, prema tračeve web stranice TMZ.com.

Obučen u crnu Chanel haljinu, 26-godišnji problematične starleta - čiji je probni rad ostaje oduzeta jer je ona navodno lagala policiji vozio njen auto tokom sudara u junu prošle godine - je rekao sudija Stephanie Sautner: "Drago mi je da vidim da ste bolje ", nakon što je njen novi advokat priznao:" ja znam da je bio neki drama s njom se pojavljuju danas. "

Ovo dolazi afer izvještaja da Lindsay je navodno previše bolestan da se pojavi na sudu

Novi predstavnik 26-godišnji problematične starleta Mark Heller dostavio potvrdu od svog doktora u Park Avenue, New York, rekavši da ima infekcije gornjih dišnih puteva, a ne mogu da lete za svoju sigurnost, ali i zbog toga što je njeno stanje je vrlo zarazna, prema trač web stranice TMZ.com.

On je također poslao sudija članak iz New York Post novinama o epidemije gripe pogodio grad.

Lindsay je navodno pregledao ljekar u subotu (26.01.13), ali je uočen na isti dan uživajući u šoping-pohod u Sohou.

Mark je nedavno izjavio da se uveren je mogao zadržati Lindsay iz zatvora.

Izvor ranije je rekao: "Mark veruje da može da se Lindsay oslobođen svih krivičnih prijava koje proizlaze iz nje saobraćajnoj nesreći u Santa Monici prošlog ljeta Lindsay je uvjeren Mark da ona nikad nije lagala policiju kada su je pitali da li je vozio automobil koji dan..

A pripremnom ročištu sada je postavljen za 1 marta, ali je sudija rekao da Lindsay nije potrebno da se pojavi za to.

Ona je tada odlučio da ona mora biti prisutan za stvarnu suđenja, koje će se održati 18. Marta.

Sudija je rekao Lindsay da je ona i dalje može biti osuđen za kršenje nju probni rad, čak i ako je porota pronalazi nije kriv za laganje, jer je standard dokazivanja je niža.

Glumica se suočava sa tri prekršajne tačkama koje se tiču ​​sudar automobila nakon što je optužen za otpor, opstrukcija, dajući lažne podatke da je policajac i nesmotren vožnje.

'The Canyons' zvijezda je i dalje bio na probi za nju prekršajno slučaj krađe nakita u trenutku nesreće, a zbog optužbi, Los Angeles City Attorney oduzeta joj je probni rad u decembru.