Lady Antebellum osvaja rekord, pesmu godine | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Lady Antebellum osvaja rekord, pesmu godine

Lady Antebellum osvaja rekord, pesmu godine

Lady Antebellum žudnja crossover balada "Need You Now" zarobljeni rekord i pjesmu počasti godine na Grammy nagrada u nedjelju navečer, dva vodeća pet trofeja u zemlji trija u noći koja je bila kratko o nagradama, ali teško na spektakl nastupima.
Esperanza Spalding je prvi jazz umjetnik koji osvoji najbolji novi umjetnik

Ceremonija je imala ogroman uznemiren, kao Esperanza Spalding - jazz basista i pjevač koji je prodao djelić omiljene Justin Bieber muzika - tukli 16-godišnji pop fenomen za najboljeg novog izvođača. Ona je također poražen Drake i britanske grupe Florence and the Machine i Mumford & Sons.
"Koristim ovu čast da srce tako iskreno i ja ću se najčudnija da bi odličnu muziku za sve vas. To je tako čast i Bog vas blagoslovio", rekao je šokirani Spalding, koji je objavio svoj treći album, "The Chamber Music Society ," prošle godine.
Drugi vrhunski dobitnici večeri uključene Jay-Z, John Legend, i Lady Gaga, koja svaki je imao tri trofeja; Muse, koji je dobio nagradu za najbolji rock album; i vlak, čiji je "Hej, Soul Sister (Live)," jedan od ovogodišnjeg top songs, zarobljen najbolji pop nastup dueta ili grupe s vokalom.

"Hvala, Justin Bieber, jer nije kao duo ili grupa", našalio se frontmen Pat Monahan

Eminem je ušao u večernjim satima kao najbolji kandidat sa 10, ali je tražio da bude glavni razočaranje za reper, koji je osvojio samo najbolji rap solo nastup i rap album kao večeri bližilo kraju. Reper je imao 2017 najprodavaniji album "Recovery" i hvaljena album označio je preporod za Eminem.
Grammy dati 109 nagrade - ali većina onih koji su doled pre nego uživo TV prijenos na ceremoniji prije CBS šou. Umjesto da se fokusiraju na nagrade, Grammy show naglasio predstave sa ekstravagantnim vitrinama koje je predstavio ovogodišnji najslavnijih umjetnika, zajedno sa novim djelima i prave legende.

Dramatičan ulaz Lady Gaga

Lady Gaga je ušla u Staples Centru, gdje su bili Gremija, na dramatičan način, uvukla u jaje kao svojim igračima koje na pozornicu. Kada je "izlegla", činilo se da je pretvorila u Madonna, oko 1987. Godine, dok je sashayed preko pozornice na njenu novu pjesmu "Born This Way".

Ovogodišnji show uključuje priznanje Aretha Franklin

Bilo je lako show stoper u noći nastupa koji je uključivao počast Aretha Franklin, retro performanse Bruno Mars, na ubacivanje broj od newcomer Janelle Monae da je James Brown-ovski, saradnju sa Mumford & Sons, na Avett Brothers i vrlo hrapavi Boba Dylana.
Britanski rock bend Muse obavlja u Grammy debi. Osvojio je najbolji rock album za "The Resistance", pobijedivši Pearl Jam, Neil Young i britanski gitarista Jeff Beck, koja je osvojila dva puta za instrumentalne nastupe.
Gospel legenda Mavis Staples je bio u suzama pobjednik dok je pokupio prvi Grammy u karijeri, za najbolje Americana album, za "You Are Not Alone".
"To je bio šok u mom životu. Bože. Prošlo je dugo vremena, dugo vremena dolazi", rekla je ona, razbijanje u plač.
Mladi također osvojio je svoj prvi muzički Grammy (koju je osvojio za najbolji boksač box set u 2016. Godini). "Nisam Mavis, ali ja sam blizu", našalio se, kako je držao trofej za najbolju rock pjesmu za "Angry World".

Beatles pobijediti najbolje istorijski album

Kompletan Remastered studijskih snimaka Beatlesa 'osvojio za najbolji istorijski album. The Beatles posljednji osvojio za Remixed album "Ljubav", u kompilaciju soundtrack i surround zvuk kategorije. Paul McCartney, u međuvremenu, dobio nagradu za najbolji solo rock vokalnu izvedbu za "Helter Skelter" na "Dobro veče u New Yorku."