Kubanski balet zvijezde da se oprosti Pretorija - osvoji ulaznice! | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Kubanski balet zvijezde da se oprosti Pretorija - osvoji ulaznice!

Kubanski balet zvijezde da se oprosti Pretorija - osvoji ulaznice!

Nakon izvanredne i visoko priznatim sezone u Parizu, izuzetno talentovani mladi kubanski balet zvijezda će predstaviti tri predstave samo na Aula Theatre at the University of Pretoria 14. I 16. Maja 2016. Godine.

Petnaest plesača iz Nacionalnog baletske škole Kube, pod rukovodstvom Ramona de Saa, u Francuskoj, u pratnji četiri nastavnika baleta škole, uključujući i potpredsjednika Princip Marta Iris i Ismael Albelo, koji predaje Povijest plesa u školi i koji je prevodilac na turneji.

Mladi kubanski balet zvijezda imala Capetonian publiku na noge u Artscape Opera House prošlog vikenda kada su preživjeli ovi mališani izvođenje izuzetnih balletic podvige koji je uključivao više piruete, dinamičan sportski i nadmorska visina skoka koji su bili zastaje dah u njihovu isporuku.

load...

Datumi performanse i vremena

Mladi kubanski balet zvijezda nastupiti na Aula pozorištu na University of Pretoria kampusa 14. Maja u 08:00 i 16. Maja u 15:00 i 08:00.

Ulaznice za predstave koštaju EUR 6 do 12 EUR preko Computicket ili 083 915 8000. Rezervaciju unaprijed je vrlo preporučljivo.

Za daljnje informacije o radionicama i klase za gledanje, pozovite Leon na 012 665 0293.

Konkurencija - win karte za mlade kubanski balet Stars u Pretoria

Imamo dvije dvokrevetne karte dati za subotu 16. Maj performanse u 08:00. Kliknite ovdje za ulazak. (Winners mora se nalaziti u Gauteng i moći prisustvovati performanse.) Konkurencija zatvara 12 sati u petak, 15. Maja 2016. Godine, a pobjednici će biti odmah kontaktirani.

load...

Čestitamo Joy Steyn i Ilse Claase, koji je svaki osvojio set ulaznica za show!

Pokaži dobio odlične kritike u Parizu

Publike došao dalje od nastupa enthusing da su plesači nastupima i bili "srce-zaustavljanje"; "Tehnički superb", "oduzima dah", "iznad svih očekivanja!" Plesača iz Kube su vrhunski obučeni i kubanski zvezde kao što su Carlos Acosta, koji je glavni sa Kraljevskog baleta u Londonu, učvrstile su svoje globalne reputaciju kao plesači uz vrhunsku tehniku.

Radionice otvoren za sve

Dok je u Pretoriji, mladi kubanski balet zvijezda kompanija će predstaviti nekoliko radionica i klase gledanja na balet i Dance Academy u Irene, sa kubanskom nastavnicima balet dijele svoju stručnost i nastavne metode. Radionice i klase su otvoreni za sve i prisustvovanje se preporučuje.

Mladi kubanski balet zvijezda događaj je predstavljen pod pokroviteljstvom Paris International Ballet Competition (CTIBC) podržan od strane grada Pariza, kao i kubanske ambasade Francuske i Chiappini Trust. Turneja je inicijativa Dirk Badenhorst, generalni direktor CTIBC, ranije poznat kao francuski International Ballet Competition (FranceIBC).

Već postoji ogroman interes gospođe De SSP-a i drugih igrača iz kompanija i škola širom Evrope, Australije, Velikoj Britaniji i UFrance u slanju plesači da se natječu u narednih CTIBC, koji će se održati u Parizu na Artscape Opera House od 12. Do 17. Jula 2017. Godine.