Ko će biti prva promašajna Francuska? | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Ko će biti prva promašajna Francuska?

Ko će biti prva promašajna Francuska?

To je vrijeme da proslavimo tvoj krive i vijoriti ono "tvoja mama" vam je dao!

To je riječ od osnivača inauguralnom Miss Flamboyant Francuskoj, prvi nacionalni izbor za mis za punije žene.

Breaking granice i koji izbjegavaju stereotipe, na ovom izboru se određuje da se izjasni da ljepota dolazi u mnogim oblicima i oblicima!

Veliki, lijep i ponosim se time!

A potražnja za premijeru izbor ljepote koji zadovoljava za punije žene i koja nosi istu težinu od favorit Miss Francuske, bio je i pokretačka snaga za početak inicijativu, rekao je Lakaje.

load...

Zašto ime Miss Flamboyant?

Riječ "blistavom" ima godinama bio sinonim za gej zajednicu, a mnogi su zaboravili pravo značenje, kaže Lakaje. Osnivači Miss Flamboyant Francuske, koja je postavljena će se održati na godišnjem nivou, žele da se ponovo suštinu riječi, koje oni definišu kao "sklonost da privuče pažnju zbog nečijeg bujnost, samopouzdanje i modernost '.

X-faktor.

Dakle, upravo ono što su žiri u potrazi za? Prema Lakaje, konkurencija nastoji da je jedna žena koja utjelovljuje elemente gore navedenih, bez ijedne riječi. I visokog profila žiri će prepoznati da je X-faktor kad ga vide....

Težine pitanje

Osnivači Miss Flamboyant Francuska priznati da je gojaznost je problem za mnoge francuske žene, koji se bore da zadrže težinu pod kontrolom.

load...

Međutim, na izboru za mis snažno protivi nezdrava prehrana i životne navike. 'Uvijek ohrabrujemo naše žene da žive aktivan stil života, redovno vježbaju i jesti zdravu izbalansiran obrok. Na kraju krajeva, ovaj projekt je sve o ljubavi i prihvatanje vaše tijelo onako kako je kao i da je ugodno u vlastitoj koži.

Veći od života izboru

Da li postoje neke sličnosti između mainstream Pageants kao Miss Francuske i Miss Flamboyant Francuskoj? Da i ne, kaže Lakaje.

Činjenica da će potonji postati ambasador za redovni žica žene širom zemlje je vidljivo da su veoma različiti. Takmičari mogu također biti u braku, za razliku od striktno pravilo jednim status Miss Francuske.

Međutim, proces odabira i eliminacije su slične, a okrunjena pobjednik je također dužan da izvrši godinu promotivnih dužnosti.

Ironično pobjednik će biti zaduženi za odabir NVO koji se bavi poremećajima u ishrani, gdje će promovirati 'ljubav prema sebi i zdrave navike u ishrani, kaže Lakaje.

Strašna kupaći kostim parada

Postoji još jedna teeney-weeney razlika između ta dva Pageants - a to je mikroskopski bikini! Osnivači inscenacija nije smatrao da je neophodno da se podvrgne takmičara na nešto ponižavajuće iskušenja paradu kupaćih kostima. Umjesto toga, takmičari će particapate u četiri praktične kategorije; Tradicionalni odjeće, casual, Ured odjeće kao i Evening ruhu.

Pomiješane reakcije

Iako je većina Francuza su zadovoljni najavom izboru, (vidi u zujanje Facebook i Twitter stranice) nekoliko poslušalo negativne komentare da "to jednostavno neće raditi.

Međutim, osnivači su odlučni da pogrešno dokazati se svemu. "Ovo takmičenje je tu da ostane i da će dobiti priznanje koje s pravom zaslužuje, kaže Lakaje. I na ovom izboru ima heads-up na bilo koji drugi u industriji. 'Mi ne samo o ljepoti i glamura, mi također imaju za cilj da povrati povjerenje i sjaj da mnogi puniji-žica žene su izgubili.

Registracija za Miss Flamboyant Francuska je otvoren od 03. Decembra 2016-03 Februar 2017. Godine.

Niz predstojećih emisija će se održati različitih datuma u svih devet pokrajina. The Grand Finale će se održati 26. Oktobra 2017. Godine.