Knjige meseca: mart 2017 | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Knjige meseca: mart 2017

Knjige meseca: mart 2017

The Book Thief [Kindle Edition] Markus Zusak

Izvanrednim # 1 New York Times bestseler koji je sada veliki film, nezaboravna priča Markus Zusak je o sposobnosti knjiga nahraniti dušu.

To je 1939. Nacistička Njemačka. Zemlja drži dah. Smrt nikada nije bio zaposleniji, i da će postati zaposleniji dalje.

U vrhunski izrađen pisanja koji gori intenzitetom, nagrađivani autor Markus Zusak, autor ja sam Messenger, nam je dao jedan od najtrajnijih priča našeg vremena.

Naručite Amazon e-knjiga ovdje

Prekidač Jassy Mackenzie

Dominatrix Emma Caine is back

Emma Caine nikada nisam mislio da će prava ljubav biti ovako. Sa opako privlačan Simon više od šest hiljada kilometara i dve vremenske zone daleko, ona je seksualno uskraćena umjesto seksualno depraved. I dok sam se Simon zakopavanje u radu i zaboravljajući da je pozove, ona privlači interes iz drugog, neželjenih izvora.

load...

A rival dominatrix misli da Emma krađu svojim klijentima i ona radi sve od sebe da joj ostaviti bez posla. Emma mora pobjediti nju konkurenta, spasiti svoj odnos, nositi s nemogućim zahtjevima porodice njenog bolesnog muža, i da se bavi posetioca iznenađenje koji je nekako pretvorio u stalni gostom.

Naručite svoj primerak iz Kalahari ovdje

All-Girl Filling Station prošle Reunion Fannie Flagg

Uz sve ljude u rat, to je do Jurdabralinski sestre kako bi porodični posao ide. Oni moraju naučiti muški posao, od pričvršćivanje stanova u vožnji pauk, ali oni imaju svoje ideje. Nošenje pametan malo kapa i kratke suknje sa šiškama, lete oko predvorja na rolerima i The All-Girl pretakalište je rođena.

load...

Naručite Kalahari primjerak ovdje

Večernja zvijezda [Kindle Edition] Susan Mallery

New York Times bestselera Suzan Mallery vraća na Blackberry Island s dirljivom pričom o dvije sestre na pragu tvrdeći svoje snove.

Malog grada medicinska sestra Nina Wentworth je napravio karijeru od kao čuvara. Više "mama" nego njihova majka ikad bila, ona je žrtvovala medicinsku školu - i njen prva ljubav - tako da je njena sestra mogla osloboditi. To je razlog zašto ona nije baš oduševljen da vidi Averil vrati na Blackberry Island, posebno kada Nina život iznenada becomeâ? |complicated.

Nina neočekivano našla žongliranje dva muškarca - njenog ljubav iz srednje škole, a mlađi maverick pilota koji također želi tvrditi svoje srce. Ali zabavno kao sve ovo je romantika, Nina ima stvarnom životu da se bavi. Averil izgleda da ne želi da sjajan momak je udata za, a čini se da se ne napreduje pisanje svoju prvu knjigu; njihova majka živi život kao bezobzirno kao i uvek ima; i Nina počinje da shvate da je kontrola je nekada imao klizi iz prstiju. Njen nadi da će dobiti sa ostrva čini se da se proteže dalje Awaya? |until njena majka čini otkriće koje može promijeniti sve zauvijek.

Ali prije nego što Nina i Averil može posegnuti za zvezde, moraju da odluče šta žele. Hoće Averil ostati? Hoće li Nina ostaviti? A šta je sa ljudima koji tvrde da ih vole? Da li ljubav izliječiti, ili će se pronalaze svoj sretan kraj znači odustajanje od svih koji su ikad želio?

Naručite Amazon e-knjiga ovdje

Sapuni, Bubbles i Scrubs Nicole Seabrook (Main PIC)

Nakon pohađanja radionice prirodni proizvod tijekom svog vremena kao aromaterapija student, Nicole Seabrook zainteresovao za stvaranje svoje, personalizirane prirodnih proizvoda. Sapun, Bubbles i Scrubs čini više od 100 jednostavan, lak za praćenje receptima, koje Nicole je razvijen za upotrebu na svoje tijelo i u vašem domu.

Naručite svoj primerak iz Kalahari ovdje

4000 pristojan i vrlo smiješno šale Olav Laudy [Kindle Edition]

4 000 Contemporary pristojan šale. Svi vicevi su pažljivo ručno odabranog za što stvarno smiješno. Uzmite veliki smijeh i biti sretan!

Šale se u sljedećim kategorijama:

 • Odraslih šale
 • Životinja šale
 • Plavuša viceva
 • Kompjuter šale
 • Pravnik šale
 • Doktor šale
 • Porodica jokes
 • Duhovite definicije
 • Muž i žena šale
 • Djecu šale
 • Knock zna šale
 • Muškarci šale
 • Ured viceve

Naručite e-knjiga iz Amazon ovdje

Diary of a 6. Razreda Ninja Marcus Emerson (urnebesna avantura za djecu uzrasta 9-12) [Kindle Edition]

Moje ime je Chase Cooper, a ja sam 6. Razreda ninja. Ovo je moj prvi dan u drugoj školi, a jedina osoba koju znam je moj rođak, Zoe (ali da je možda malo previše cool za mene). Ja sam bio samo još jedan mršavi klinac dok mi grupa nindža regrutirao u svoje klana. To je bio svijet problema nisam bio spreman za, zbog čega sam nastavio ovaj dnevnik (ili "hronika" kao i moj tata bi to nazvao) - da upozori druge dece o opasnostima da postane ninja. Kažu povijest je suđeno da se ponovi... Pa, ne ako ja mogu da pomognem.

Naručite e-knjiga iz Amazon ovdje