Kelly Khumalo pije video priznanja | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Kelly Khumalo pije video priznanja

Kelly Khumalo pije video priznanja

Ako ste Snapchat korisnik, vjerojatno ćete se susreli DJ Khaled je urnebesno profil u nekom trenutku. Američki superstar je poznat za davanje motivacijske savjete (pod nazivom "Ključ uspjeha") na društvenoj mreži, u najviše apsurdno način.

Ako nisi na Snapchat još, međutim, ne morate brinuti. Francuska ima svoju vrlo vlastiti, slučajni, inspirativna osoba; a ona je na Instagram. Njeno ime je Kelly Khumalo, a kada ona otvara bocu vina, njena mudrost prospe van (vidi šta sam uradio tamo?).

U utorak navečer, Kelly je pisao svoju sliku o upuštati u bocu crnog vina, dok je tretiranje sebe da čokolada i kupku

Slažemo se; svaka djevojka zaslužuje nakon napornog radnog dana.

load...

A post Kelly Khumalo (@kellykhumaloza) na Feb 9, 2017 zajednički u 09:21 PST

Niko, međutim, nije mogao očekivati ​​ono što će slijediti. Kelly Khumalo je na Instagram da dijele niz od 15 sekundi video u kojem je govorila o svom neustrašivi pristup životu. Ona je počela u Insta mini-seriju sa video koji je otkrio:

"Volim život, volim žive, volim iskrenost"

I ona slijedi ga s nekoliko drugih isječci. Kelly šapuće u svim ovim video; u stvari, vi jedva je vidim, jer soba je tako slabo osvetljena, a ovaj ispad pozitivne misli izgleda da je došao niotkuda.

load...

Nepotrebno je reći, vino je jasno odrazilo na pjevač - Ona je označila svaki video sa hashtag #ItCouldBeTheRedWineButItsStillTheTruth

Bez obzira na to, volimo Kelly pripita Instagram priznanja. Provjerite ih sve ispod:

#LimitlessLife #highlyfavored #nokukhanya #TheGoddessOfLight #AbusingMyData #ItCouldBeTheRedWineButItsStillTheTruth

Video objavljeno Kelly Khumalo (@kelly_khumalo) na Feb 9, 2017 u 12:28 AM PST

#ImNotAfraid #ItCouldBeTheRedWineButItsStillTheTruth #LimitlessLife #nokukhanya #TheGoddessOfLight #highlyfavored #AbusingMyData

Video objavljeno Kelly Khumalo (@kelly_khumalo) na Feb 9, 2017 u 12:31 AM PST

#SelfMotivation #LimitlessLife #highlyfavored #nokukhanya #TheGoddessOfLight #AbusingMyData #ItCouldBeTheRedWineButItsStillTheTruth ???????? Ja volim sebe

Video objavljeno Kelly Khumalo (@kelly_khumalo) na Feb 9, 2017 u 12:35 AM PST

Da li mislite da pametnih telefona potrebna funkcija koja zaustavlja neko iz pijan texting ili postavljanjem pod utjecajem?

To bi spasiti neke od nas mnogo sramota!