Kate hoax seća samoubistvu | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Kate hoax seća samoubistvu

Kate hoax seća samoubistvu

Samoubistvo: medicinska sestra u bolnici koji tretira princa Williama trudna supruga Catherine pronađen je mrtav u petak, dan nakon što je nasamario podvala poziv iz Australije radio stanice, rekao je u bolnici.

Privatnog King Edward VII bolnicu proglašen je medicinska sestra kao Jacintha Saldanha, koji je tamo radio za četiri godine, i rekao da je saznao za nju "tragičnoj smrti" sa "vrlo duboka tuga".

U bolnici nije komentarisao medijske izvještaje da je izvršio samoubistvo, dok policija kaže da su tretira smrt, koji se dogodio nekretninu u blizini bolnice u, kao neobjašnjena.

load...

Jacintha bila žrtva prevare

U ono što je naplaćeno kao "najveći kraljevski podvala ikad", dva izlagača iz 2Day FM stanicu Sydney zove bolnicu u ponedjeljak se pretvara da je kraljica Elizabeta II i William otac princ Charles.

Tražili su da razgovaraju sa bivšim Kate Middleton i bolnice recepcionar ih zatim staviti do medicinska sestra koja je dala prezenteri privatne detalje vojvotkinje od Cambridgea je teške jutarnje mučnine.

Bolnica CEO

Bolnica je izvršni direktor John Lofthouse dodaje, pozivajući se na medicinske sestre koja je umrla: "Naše misli i najdublje saučešće u ovom trenutku su sa svojom obitelji i prijateljima Svi su šokirani gubitkom mnogo volio i cijenjen kolega.".

load...

Glasnogovornik Scotland Yard je rekao: "Policija je pozvana u 09h25 jutros (0925 GMT) izvještajima žena bez svesti na adresu u Weymouth Street, W1.

"London Ambulance Service prisustvovali i žena je proglašen mrtvim na licu mjesta. Upiti nastaviti da utvrdi okolnosti incidenta. Smrt se tretira kao neobjašnjena."

Uzrok smrti

Izvor iz hitne službe rekao je za AFP da dok je smrt tretira kao neobjašnjena nije se mislilo da bude sumnjičav.

Nije bilo neposredne komentar iz St James palača, službena rezidencija Williama i Kate.

Radio voditelji Mel Greig i Michael Christian izvinio ranije ove sedmice za poziv, čak i kao stanica mužu publicitet za to.

"Bili smo vrlo iznenađeni da je naš poziv je stavljen kroz. Mislili smo da se spustio na čim su čuli naše strašne detaljima", rekao je prezentera u saopštenju. "Mi smo jako žao ako smo izazvalo sve probleme i drago nam je da to čujem Kate je dobro."

Namjera vedar

Prezenteri insistirao da je vedar, pa čak i princ Charles našalio o incidentu u četvrtak, rekavši novinarima koji su ga pitam o Kate stanje: "Kako znate da ja nisam radio-stanice"

Kate je primljen u bolnicu u ponedjeljak s akutnim jutarnje mučnine i otišao u četvrtak, rekavši da je oseća mnogo bolje.

Njen prijem u bolnicu bio je prvi svjetski znao trudnoće. To će biti prvo dijete para i da će biti treći u redu za britanski tron ​​nakon Charles i William.

FUSNOTE

TMZ.com javlja da je "dva Australian DJ-a iza Kate Middleton bolnica podvala koja je dovela do samoubistva medicinske sestre su odlučili da se ukloniti iz eter."

Vodeći Australije oglašivačima subota pobjegao radio stanica Sydney čija je podvala poziva na bolnici u Londonu tražeći nakon zdravlje vojvotkinja od Cambridgea je bio povezan sa smrti medicinska sestra.

U međuvremenu, Jeff Kennett, visokog profila šef nacionalne službe za beyondblue savjetovanje depresija, pozvao Australijanci da se okupe oko opkoljenog par.

"Kada su to radili oni nisu imali namjeru da štetno - to je bezopasna šala", Kennett, rekao je nacionalna televizija ABC, pozivajući svog poslodavca da li su dobili "stručnu podršku će im pomoći da se kroz ono što će biti strašna nekoliko tjedana".