Kako bacati savršenu zabavu iznenađenja | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Kako bacati savršenu zabavu iznenađenja

Kako bacati savršenu zabavu iznenađenja

Zabave iznenađenja uvijek izgleda kao odlična ideja. Želite učiniti nešto posebno za svoj bestie (koji definitivno zaslužuje za postavljanje s tobom svih ovih godina), a vi ne želite da oni imaju na stres o bilo čemu. Čini se kao dobra ideja na početku, ali nakon nekog vremena počnete da shvate da je to mnogo teže nego što se ranije mislilo.

Ali možete ga skinuti

Možda niste uzeti kurseve upravljanje događajima, ali niko ne zna tvoje drugarice kao ti. Dakle, slijedite ove jednostavne savjete i da ćete biti bacanje svoj omiljeni stranke da nikada neću zaboraviti:

Lista gostiju

Kao prvo, morate odlučiti koji je na listi, a ko nije. Pošto ste žurku možda želite uključiti neke od vaših ljudi, ali zapamtite ova stranka nije za vas. Dakle, razmislite o svojoj bestie i koga bi tamo žele. Možda ćete morati da pozove tu osobu da se viđam koji jednostavno ne podnosi; samo treba da se nosi s tim.

load...

Mjesto

To je do vas, ali prije nego što počnu razmišljati o tome Back to the Future-tematske dekor, treba da znate mjesto ćeš biti dressing up.

Dekor

Bilo da planirate casual "rođendan" tematski rođendan stranke ili elaborat temu na osnovu njihove omiljeni film djetinjstva, potrebno je da se pripreme za dekor. Ako želite savršenu zabavu iznenađenja, ne možete eventualno ići sa last-minute vrpce i balone.

Ako želite ići jeftinije rutu (si već planira i pružanje sve ostalo, uostalom) možete pitati svakog gosta da donese tanjir hrane prsta

Meni

Ne morate da se sve kada je u pitanju hrana... Ali ti možeš. Ako želite ići jeftinije rutu (si već planira i pružanje sve ostalo, uostalom) možete pitati svakog gosta da donese tanjir hrane prsta. Na taj način će biti raznih jela koja ne morate platiti.

load...

Međutim, ako ćeš dobiti ugostiteljima u, da treba da se da srediti tjedna unaprijed.

Držeći je iznenađenje

Čuvanja tajne iz vašeg bestie može izgledati kao najteža stvar koju sam ikada morao učiniti, ali to je za njihovo dobro (i uživanje). Pobrinite se da svi znaju da je to iznenađenje. Možete uključiti pojedinca izgovor za svaku osobu na pozvati ako želite da se pretvaraju da su zauzeti u noći. Ili možete planirati "malih" večeru sa svoj omiljeni osoba i dovesti ih kući u sobi punoj ljudi viče "iznenađenje!"

Zabavu iznenađenja je opredjeljenje da se ne treba uzeti olako. Dakle, pobrinite se da se to radi samo za nekoga vam je stalo (u protivnom možda nađete odustaje na pola puta).

* Ovaj članak je od strane Boston City Campus & Business College, koji nudi kurseve upravljanje događajima.