Jennifer Aniston zgrabi neodoljivu zadnjicu Katea Hudsona | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Jennifer Aniston zgrabi neodoljivu zadnjicu Katea Hudsona

Jennifer Aniston zgrabi neodoljivu zadnjicu Katea Hudsona

Zvezda torta nije mogao odoljeti stavljajući dlan na derriere plavuša glumica uoči svečanosti u hotelu Hilton Beverly, Los Angeles, dok je čekala da se intervju E! domaćin Ryan Seacrest. Priznala je našla iza 35-godišnjeg ošamućivač je "neodoljivim"

Dok dodiruje Kate bum, ona je rekla: "Pogledaj ovo."

Ryan onda primetio šta se dešava, pa se okrenuo par i Jennifer je rekao: ". Nisam rekao da si morao učiniti ništa... To je ono što sam uradio Irresistible, kapiram (sic)."

Kate - koji se odvojila od bivšeg zaručnika Matt Bellamy prošlog mjeseca nakon što je zajedno četiri godine - pojavio da se na dodir u dobro raspoloženje i vratio uslugu dajući Jennifer malo tapšanja po iza prije nego što hoda niz tepih

load...

Prije svečanosti, A Little Bit of Heaven glumica je da je Instagram račun da dokumentuje joj pripreme za događaj svjetsku klasu

"Mislio sam da možda danas ću dijeliti predstava igra... Prvo... Walter ne dozvoljava nikome jesti prije nego što on radi 07:00! #puppylove #shihtzu # GoldenGlobes2017 (sic)"

Zvezda kasnije objavili fotografiju Matt tražim nakon tri-godišnji sin Bingham, koji je bio obučen u Spider-Man odijelo, dopuštajući joj da meditiraju i razraditi ispred nagrade.

Ona je s titlovima sliku: "#DaddyTakesOver # Spiderman # MuseMan # MyWorkout / MeditationOpportunity # GoldenGlobes2017 (sic)"

Kate onda je otkrila da je imala 10-ak minuta meditacije sjednica prije skakanja u tuš, gdje je koristio niz kozmetičkih proizvoda

Ali njena priprema za događaj je prekinut kada je ometen američki nogomet igra između nje tim, Denver Broncos, i Indianapolis Colts.

load...

Ona je objavio video o sebi slavi divlje kao Broncos postigao touchdown i dodao natpis: "Ja treba da se spremam ??... Pa dobro, imam još jedan prioritet u ovom trenutku Idi Broncos #Playoffs #! GoldenGlobes2017 (sic) "

Kate je završila pripreme od strane uzimajući joj lakirati nokte, ali ona je ostala razočarana nakon ceremonije kada je saznala da je Broncos je izgubio protiv Colts i odveo na Instagram da postavite sliku sebe s leđa njen izraz lica vidljivi u ogledalu.

Ona je napisao: "Ceremonija je završila, ali ovo je bio moj ozbiljan" Bronkosi izgubljena pokušava da okupi sebe 'trenutak #NextYear # GoldenGlobes2017 (sic) "