Jennifer Aniston igra u We're the Millers | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Jennifer Aniston igra u We're the Millers

Jennifer Aniston igra u We're the Millers

Da bi gužve, on regrutuje Dorky klinac iz njegovog bloka, odbegloj tinejdćerki i striptizeta da igraju svoju "Brady Bunch" porodice. Kao što se očekivalo, stvari baš ne idu po planu...

Samo zbog novca

Imati lažni porodice otvara vrata za sve vrste put padova i nespretan situacijama, i da ih uključe u ilegalne aktivnosti čini putovanje inkognito putu opasniji. Pretvarajući se da vole jedni druge je dovoljno teško za većinu obitelji, Mi smo Millers, samo podiže ulog s drug mule porodice dole na njihov-sreća sve u njemu za novac.

Pun smiješno situacija, ali neprikladno šale

Iako je premisa pogoduje brojnim prirodno smiješno situacija, filmski stvaraoci su odlučili hodati liniju dobrog i lošeg ukusa sa serijom neprikladno za ofanzive šale.

load...

Ovo ne bi trebalo doći kao nikakvo iznenađenje kada se pogledaju u kreativni tim. Na čelu Mi smo Millers je Dodgeball je Rawson Marshall Turber. Ako to nije bio dovoljan razlog za oprez, glavni scenaristi, Bob Fisher i Steve Faber, su najpoznatiji za vjenčanje Crashers.

Onda kao da to nije bilo dovoljno upozorenje, pisanje tim zaokružen je Sean Anders i John Morris, koji su odgovorni za Ona je van moje lige, Sex Drive i Hot Tub Time Machine. Ako ste videli bilo koji ili sve od ovih filmova, vi ćete znati kakav film ti stajati u.

Porodične jedinice obavljaju dobro kao tim

Jason Sudeikis (Horrible Bosses) donosi drzak i uporan olovo devil-may-care sa vrstom flair biste očekivali od Dax Shepherd ili Dane Cook.

load...

Jennifer Aniston otvara nove vidike Demi Moore stil, kao striptizeta sa visokim standardima. Emma Roberts joj daje tipičan slatkiš, šminkerske ulogu tamnije rub, dok će poulter obrve i animirane performanse nudi savršen strip žrtveni jarac.

Bilo bi zanimljivo vidjeti Ed Helms povede, ali on daje šarmantan i klizav korporativne gospodar droge umjesto.

Glumačka ekipa i porodica hemije prodati većinu filma

To je smiješno vidjeti lažni porodice šarm ili mišića izlaz iz ljepljive situacije. Od skoro puše njihove poklopac za razbijanje njihove moralne kodekse, oni nenamjerno preuzimaju njihove porodične uloge. To bi bilo sjajno za njih da se više fokusira na početni prekogranični šverca i Meksiku, jer bi to dodao još jednu ribu-out-of-vode sloju na situacijske komedije.

Sve u svemu, to je uglavnom zabavan i zabavan komedija koja ima brojne nezaboravne trenutke. Ako ste upoznati s ovom vrstom granici humora u-your-face, da ćete mi se. Ako ne, naći ćete se skoro do kraja povijeno kroz film.

Suština: cringe-dostojan

Saznati više o:

Www.spling.co.za

Www.facebook.com/SplingMovies

Www.twitter.com/SplingMovies