Jason Derulo optužuje američku avijaciju za rasnu diskriminaciju | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Jason Derulo optužuje američku avijaciju za rasnu diskriminaciju

Jason Derulo optužuje američku avijaciju za rasnu diskriminaciju

Jason Derulo je optužio American Airlines "rasne diskriminacije" nakon što je policija su se zvali nakon naknadu prtljaga spor

27-godišnja pjevačica je letio iz Majamija u Los Angeles u sredu 8. Februara, svojom pratnjom i njihov prtljag. Prema Derulo, zbog razlika u vremenu od check-in grupe, odlučili su da jedan član grupe ostati iza sebe i provjeriti sve prtljag na sljedeći let.

American Airlines 'VIP putnicima navodno dobiti tri torbe pregledava besplatno, ali Derulo drug navodno pokušao provjeriti u 19 vreće. Prijatelj onda zove pjevačica dok je bio u avionu, i rekao mu aviokompanije želi da ga naplatiti $ 4,000 (EUR 3313) za dodatne torbe - u tom trenutku Derulo, koji tvrdi da nikada nije imao da plati za svoje stvari zbog njegov zrak milja, odlučio je da "okrenuti avion" i srediti situaciju.

Međutim, kako su on i njegova grupa iskrcali iz aviona, Derulo navodi da je kapetan izašao iz kokpita i počeo psovati na njih, naredivši im da izađu iz aviona

Jednom iz aviona, Derulo i njegova grupa su ispunjeni od strane 15 policajaca, koji je pjevačica pod nazivom "super sramotno".

load...

"Kao što možete zamisliti, okružen sam 15 policajaca, ja neću psovati vratiti jer znam šta će se dogoditi", nastavio je on. "Tako sam pokupiti moj telefon, i ja idem živim Instagram.

"Dakle, idem uživo, i ja početi šapat događa, i čim su saznali ko sam, sve mijenja. Svaka osoba postane neko drugi, i odjednom, mi nismo u nevolji više."

Sada Wiggle zvezdice je ne planira pustiti u pitanju idu, dodajući da ljudi:.. "Samo želim da svi budu tretirani s poštovanjem Na kraju dana, dobijete ono što ste platili ja ne tražimo ništa extra, ja ne tražim da se zbrinuti. "

load...

Ljudi također dobio izvještaj policija podnijela Policijska uprava Miami-Dade, u kojem se navodi da je zaposlenik aviokompanija rekao službenici da Derulo i njegova pratnja "mirisao marihuane i da su postaje agresivan", kako su se prijavili

U izvještaju se dalje navodi da je pjevač i njegovi prijatelji su odbili da daju svoje lične karte osoblju American Airlines kada su se iskrcali iz aviona, kao i na početku odbio da ih preda policiji.

Nije podignuta nikakva optužnica, a slučaj je zatvoren.

Poklopac za medije