Jaden Smith novo lice Louis Vuitton | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Jaden Smith novo lice Louis Vuitton

Jaden Smith novo lice Louis Vuitton

Hoće li i sin Jada Pinkett Smith Jaden je novo lice Louis Vuitton ženske linije

17-godišnja zvijezda je isklesan poseban stil tokom godina i čini njegov jedinstveni estetski je zapao za oko kreativni direktor Nicolas Ghesquière.

Preko vikenda (02- 3 Jan 2017) dizajner otkrio Jaden ima u proljeće / ljeto 16 kampanje Louis Vuitton, postavlja fotografije tinejdžera poziranje.

U jednoj snap Jaden vidi se ljulja kožnu jaknu sa pojasom preko resama skakač dok naslonjen blago sa zatvorenim očima

"Happy uvesti Jaden Smith @christiaingrey u novom SS16 @louisvuitton reklamnu kampanju fotografirao Bruce Weber," Nicolas napisao, prije spomenuti drugih modela uz Jaden.

load...

A fotografija objavljeno u (@nicolasghesquiere) na Jan 2, 2017 u 15:33 PST


U drugom navijača slika se da vidi čitav svoj outfit; on nosi suknju iz ženske linije dok je vukla stav uz nekoliko žena

@sarahdonnealia @riannevanrompaey @jean_campbell #jadensmith @christiaingrey u novom @louisvuitton SS16 reklamnu kampanju fotografirao Bruce Weber

A fotografija objavljeno u (@nicolasghesquiere) na Jan 3, 2017 u 06:37 PST

@ Sarahdonnealia @ riannevanrompaey @ jean_campbell # jadensmith @christiaingrey u novom @ louisvuitton SS16 reklamnu kampanju fotografirao Bruce Weber ".

Jaden je često govorio o svom ukusu u odjeću, otkrivajući prošlog ljeta (2016.) kako bira svoje ansamble.

Uprkos njegovom ruho na trend, on je priznao da je magazin GQ da je često odluči da nose odjeću nađe na svojoj spavaćoj sobi pod od dan ranije

"Ja sam samo izrazio kako se osjećam iznutra, što je zaista nema poseban način jer svaki dan se mijenja kako se osjećam o svijetu i sebi, ali da nosim super drapey stvari, tako da mogu osjećati kao da sam super heroj , ali ne moraju da obavezno nose super heroj kostime svakodnevni ", rekao je objavljivanje.

load...

On se osvrnuo i na svoju ljubav prema životinjama grafike, ali on je pokušao da napusti koji izgledaju iza kao da ima stariji: "U 13 Nekad sam sebe nazvati kralj životinja print, jer bih ih nosim skoro svaki dan, ali onda sam postao svjesniji i shvatio sam da ne želi da bude poznat kao neko ko nosi samo životinjske kože, tako da sam prešao u crno ", dodao je on.