Izbor urednika: divne knjige koje vas čine i smeju | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Izbor urednika: divne knjige koje vas čine i smeju

Izbor urednika: divne knjige koje vas čine i smeju

Ovo su moje tri omiljene knjige ovog meseca: a topla priča o sestrinskoj ljubavi i vezama koje povezuju, zločin triler s jezivim twist, i over-the-top urnebesno smiješna nastavnika ravno začinjena koji završava skidanje za gotovina... Da joj sestra novi život (ili tako misli)

Dutch hrabrost francuski autor Paige Nick

Grace je vodio prilično zaklonjena život. Dakle, kada je njena sestra moli joj da se mjesto kao Rihanna imitator u klubu u Amsterdamu, nema alarm ugasiti - sve dok se ona nađe na sceni u poznate gradske crvenoj četvrti sa samo pol za podršku i njene gaćice u čvor.

Tu mora da nauči kako da Pole Dance u, druži se sa drugim striptizete, i prevariti njene kontrole-freak zaručnika (ko misli da je na razmjeni nastavnika program), sve dok je pokušavao da se dovoljno novca, tako da je njena starija sestra može da napusti skidanje svijet se kući u Parizu i studira za novu karijeru.

Smijati se glasno kao što ste unijeli Grace svijetu i udio u njoj skidanje katastrofa...

Dragi Amy Helen Callaghan

Ovaj zločin triler će vas se cijelu noć pokušavajući da shvatim kako je djevojka koja je oteta prije gotovo dvadeset godina, a pretpostavlja se mrtav, šalje pisma agonija tetka na lokalne novine, moli da bude spašen.

load...

Margot Lewis je agonija tetka za The Cambridge Examiner. Njen savjet koloni, "Dragi Amy ', dobiva sve vrste slova - ali nijedan kao što je onaj da je upravo dobio:

Draga Amy,
Ne znam gdje sam. Oteta sam i Ja se održava zatvorenika čudan čovjek. Bojim se da će me ubiti.
Molim vas pomozite mi uskoro,
Bethan Avery

Bethan Avery je nestao skoro dva desetljeća. Ovo je sigurno neka okrutna prevara. Ali, kao što stigne više pisama, oni sadrže informacije koje nikada nije javno. Kako se ovo događa? Odgovarajući na ovo pitanje će koštati Margot sve...

load...

The Sunshine Sisters Jane Green

Velike su šanse da ćete identificirati sa najmanje jednim od sestara u ovim toplim i suosjećajan priču o tri sestre koje su vrlo različiti, ali se okupio nakon godina udaljavali, po umire želje sebi apsorbira majka.

Čak i ako im se ne sviđa njihova braća i sestre vrlo mnogo, i nisu bili bliski godinama, ove tri sestre su povezani ljubavlju koja dolazi od toga da porodice, dijele istu povijest - i majka.

The Sunshine Girls je potresna priča o ljubavi, gubitku i porodice od strane bestselera pada, Jane Green.

To nikada nije lako, što je jedan od Ronni Sunshine kćeri. Javno, ona je glamurozna, uspješan, dramatičan holivudska glumica. Privatno, ona je sam sebi dovoljan, ljut i nezainteresovani, narcisoidna majka.

Sada u svojoj sedamdesetih, Ronni ima čudno simptomi za neko vrijeme, ali je odbio da joj verujem dijagnoza: ona ima ALS, degenerativne bolesti motornih neurona. Ne postoji lijek.

Ronni tri odrasle kćeri - Nell, Meredith i Lizzy - uglavnom otuđen, kako od nje, i jedni od drugih. Svi prolaze kroz krize svojih, ali Ronni je odlučan da moraju vratiti kući, da joj pomognem sebi oduzme život. Dok ih bolest svoje majke objedinjuje da se suoči sa starog ljubomora i tajne strahove, oni otkrivaju da krv može biti deblji od vode nakon svega...