Gwyneth Paltrow govori o bolnoj pčelarskoj terapiji | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Gwyneth Paltrow govori o bolnoj pčelarskoj terapiji

Gwyneth Paltrow govori o bolnoj pčelarskoj terapiji

Gwyneth Paltrow je ubola pčela u ime ljepote

Glumica koja je postala način života guru je stavio niz čudno i divno tretmane na test tokom godina, uključujući vuče ulje i vagina pare, a ona je redovno prenosi svoja iskustva čitaocima svog Goop.com biltena.

"Ja sam uvek zamorac sve da pokušamo", rekao je 43-godišnji The New York Times.

"Moram da ih sve probati. Volim akupunkturu. Isto tako, upravo sam čuo za uslugu pod nazivom zvuk kada, što bi moglo biti previše hipi-ish čak i za što sam ja. To je neka nova metoda lečenja. Ja možda ne biti u stanju da to srediti. "

Međutim, jedan od najčudnijih - i najbolniji - tretmani uključeni su u više navrata ubola pčela

"Ljudi koriste da se otarasi upale i ožiljke. To je zapravo vrlo interesantno ako istražujemo. Ali, čovjek, to je bolno."

Gwyneth, koja sada ima svoju šminku liniju i prirodne kolekcije ljepota proizvod, priznaje da je zanima krioterapija, tretman reklamira sportisti kao što su Kobe Bryant i Floyd Mayweather, koji uključuje upotrebu ekstremne hladnoće da ublaži bol

"Nisam učinio krioterapija, ali ja to želim probati to", dodala je ona.

Glumica također dijele svojih omiljenih kozmetičkih proizvoda sa Times, priznaje ona je previše koristi njen novi asortiman Goop za njegu kože jer joj je dao pravi prirodan sjaj.

"U principu, volim serumi i lice ulja i tijelo", rekla je ona.

"Ja sam pravi ulje tip devojke Postoji mit da je nafta nije dobro za kožu ne vjerujem u to uopšte Tako u zadnje vrijeme sam bio koristeći moj nstantna -... Ona ima neke nježan voćnim kiselinama u njemu, i osećate se ide aktivna zato što je bockanje - i vide odlične rezultate postoje i neke kuglice u njemu (očito ne plastične mikročestice), i to me ostavlja sjaj-y Mislim da bi trebalo.. Koristiti samo tri puta tjedno, ali sam bio koristeći ga više. Onda ću koristiti dnevne ili noćne kreme, ili naša ulja i kreme za oči. "

I dok Gwyneth voli da mirišeš, ona je "na ogradi" o upotrebi parfema

"Ja skupljam parfeme, ali je nedavno mojoj glavi ljepote rekao moraš prestati nosi miris jer je neuređenih i sve to", tvrdi ona.

"Imamo borba o tome. Problem je u tome, mislim da eterična ulja nisu savladali umijeće biti suptilan i slojevito."

Poklopac za medije