Gaga naziva bivšeg pomoćnika kapuljača! | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Gaga naziva bivšeg pomoćnika kapuljača!

Gaga naziva bivšeg pomoćnika kapuljača!

Lady Gaga je bivši lični pomoćnik tvrdi da je bila prisiljena da spava u istom krevetu kao zvijezda

U 'Edge Of Glory' Hitmaker se tužio bivši zaposlenik Jennifer O'Neill, koji tvrdi Gaga duguje joj je $ 380.000 plaćanja za prekovremeni rad jer je morala provesti 24 sata dnevno sa njom i dijele isti krevet u 'The Monster Ball'turneju u 2017. Godini.

Prema sudskim dokumentima do kojih je došao New York Post je strana Šest, Jennifer je svjedočio: "Bio sam pored nje gotovo 24 sata na dan, sedam dana u tjednu To uključuje spavanje u istom krevetu s njom jer ona nije spavala sama... "

Nema sugestija u transkriptima iz taloženja da su ona i 26-godišnji pop zvijezda imala seksualni odnos, međutim, Jennifer je tvrdila da nije imala vremena provesti vrijeme sa bilo koga drugog dok je radio za Lady Gaga.

load...

Ona je rekla: "Nisam imao privatnost, nema šanse da razgovara sa bilo porodice, nema šanse da razgovara sa bilo prijateljima, nema šanse da ima seks ako sam želeo da imam seks nije bilo šanse da se ništa.".

"I bila je prilično bijesan da ne može dostići me na telefon nekoliko puta, i bio je prilično ljut i pitao me zašto je plaća za ovaj hotel sobu da sam bio nedostupan."

"Još jedna stvar koju će učiniti u sred noći, da se probudi me da me promijeniti DVD u DVD player, jer ona ne želi gledati da DVD više i nije mogla ustati da hoda preko prostoriju za promjenu sama DVD-a. "

load...

Gaga odbacuje tužbu psovački sud zakleti taloženje

Gaga odbacio Jennifer tužbu u taloženja video snimljen od avgusta prošle godine u New Yorku, kaže: "Jennifer je [a] f ** king haube pacov koji me tuži za novac koji nije zaradio Ona misli da je pravedno. Kao kraljica svemira. I znate šta, ona ne želi da bude rob jedan, jer u mom poslu i ono što ja radim, ja sam kraljica svemira svaki dan.

"Znala je da nije bilo prekovremeni rad, i nikada nisam platio prekovremeni rad prvi put sam je zaposlio, pa zašto bi ona biti plaćeni prekovremeni rad po drugi put? Ovaj cijeli slučaj je b ******* i ti to znaš."

Gaga, 26, nastavio insistirati Jennifer trebalo da uživaju luksuz njenog rada i raskošne darove primljene usput, ali je tvrdio njen bivši radnik zlostavljao privilegija je dobila.

Ona je rekla: svake noći "[Spavanje] u posteljina od egipatskog pamuka, u hotelima s pet zvjezdica, na privatnim avionima, jedu kavijar, zabavljati sa [fotograf] Terry Richardson cijelu noć, noseći moju odeću... [ona je] pita [Yves Saint Laurent] da pošalje slobodno cipele bez moje dozvole, koristeći moje YSL popust bez moje dozvole. "

Da biste prekinuli njen Rant, Gaga, rekla je Dženifer bio loš u svom poslu jer nije nosi njen prtljag za nju - što je zadatak koji čini pjevač "vrlo naglasili".

Ona je dodala: "Nije dovoljno postaviti sve svoje stvari za mene... Ne mogu da pročešljaju sve Ona bi samo otvoriti nekoliko torbi, i bilo je vrlo stresno za mene... Ja sam vrlo često... Kreće svoje. Prtljaga i rade s ** t po sebi. "