Eva Longoria strava u vrtu | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Eva Longoria strava u vrtu

Eva Longoria strava u vrtu

Sretan par vezao čvor u otvorenom ceremoniji u privatnoj rezidenciji u jezeru mjestu Valle de Bravo, u blizini Mexico City, pred oko 200 gostiju, među kojima Ricky Martin, Mario Lopez, Melanie Griffith, i David i Victoria Beckham

Stranka predstavljena live bend i vatromet kao grupa plesali cijelu noć, a mlada je da Instagram.com u nedjelju da dijele svoju radost sa fanovima.

"U našem vrtu, okružena malim okupljanje ljudi koje volimo Pepe i ja venčali!" je napisala pored fotografije svoje burme i njihovo mjesto kartice, koje predstavljena nova oženjen ime glumice, Eva Baston.

Dodala je: "#TalkAboutBlessed #ImStillFloating #OmgMyFeetHurt (sic)".

Eva je takođe otkrila kako joj je provodi prvo jutro kao Mrs. Baston - opuštanje u suncu s najboljim drug Victoria, koji je rekao da su dizajnirali latinske ljepote rukava bijele vjenčanicu

U međuvremenu, glumac koji je postao TV ličnost Mario Lopez je zajedničko seriju fotografija sa vjenčanja vikend na društvenim mrežama.

"Čestitamo moja cura @EvaLongoria & Pepe!", Uzviknuo je pored fotografiju sebe i njegova supruga Courtney pozira sa mladencima na njihov prijem. "Amazing vikend i čast da su bili ovdje. Tako je zbog tebe. Volim te mali".

"Mlada biti bio blistav sve vikend... @EvaLongoria", rekao titlovima još jednu fotografiju na bliski prijatelji, koji izgleda da su uzeti na prethodno vjenčanje događaj.

U drugim pukne, Mario također našalio o svom "piješ druže" David Beckham, i pohvalio glumica Melanie Griffith joj outfit, dodajući, "Moja djevojka @MelanieGriffith je muy caliente (jako vruće) u njenoj crvenoj haljini..."

Ranijim izvještajima također predložio Katy Perry i Penelope Kruz biti među prisutnima na odredište vjenčanje, ali veliki slika grupu sve goste je pisao Mario na Twitteru nije imaju zvezde.

Eva i Jose-a svadba je u početku se očekivalo da će se održati u meksičkom primorskom gradu Acapulco, ali insajder govori People.com lokaciju je uključen u Valle de Bravo u kasno iz sigurnosnih razloga, a na kraju su se udala na jezeru kuće Emilio Azcarraga, direktor španskom jeziku TV mreža Televisa, kompanija za koje je mladoženja je izvršni

Bračni par se počela baviti u decembru tokom odmora u Dubaiju, gdje je 47-godišnji Jose predstavio svoju ljubav sa rubin prsten. Oni počeo da se zabavlja u krajem 2017. Godine.

Brak je treći nakon nije sindikatima 41-godišnja glumica je za glumca Tyler Christopher i košarkaška zvijezda Tony Parker.

Poklopac za medije