Emocionalni Taylor Swift otkriva mamin rak na društvenim medijima | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Emocionalni Taylor Swift otkriva mamin rak na društvenim medijima

Emocionalni Taylor Swift otkriva mamin rak na društvenim medijima

The Shake It Off Hitmaker pitala mamu Andrea da ublaži svoje brige koje imaju zdravstveni pregled na Božić i bio je devastiran kada su testovi pokazali da je pogođene bolešću

Grammy nagrađivanih glazbenik napisao je na svom Tumblr računu, što je ona koristi za interakciju sa svojim fanovima na dnevnoj bazi, da je njena majka je dijagnosticiran rak.

Prema Taylor molila njena majka, Andrea, u decembru ići na punu zdravstveni pregled za malo mira uma.

Nažalost, rezultati ispitivanja pokazali su da Taylor mama ima rak.

? "Pišem vam sa ažuriranje Volio bih da je ne daje, ali je važno je da sam navikao na dijeljenje važnih događaja u mom životu sa tobom. Obično kada stvari da mi se desi, ja sam ih obrađuju i potom piše muziku o tome kako se osećam, a vi čuli mnogo kasnije. To je nešto što moja porodica i mislio sam da biste trebali znati o sada.

load...

"? Za Božić ove godine, pitala sam mamu da je jedan od njenih darova budem njen odlazak kod doktora da se testiraju na bilo zdravstvenih problema, samo kako bi se olakšao neke brige moje. Ona se složila, i otišao da se pregledava. Nije bilo crvene zastave i ona oseti savršeno u redu, ali je radila samo da bi me i moj brat sići njenom slučaju o tome.

Iako je 25-godišnja zvijezda je odbio da specifičnosti stanja svoje majke, ona i Andrea nadam se da će ohrabriti i druge mlade ljude da pozivaju svoje roditelje da idu za medicinske provjere najranije znakove nešto moglo biti u redu

"Došao Rezultati u, a ja? 'M rastužilo da vam kažem da je moja mama je dijagnosticiran rak. Voleo bih da zadrži detalje o njenom stanju i tretman planira privatne, ali je htjela da znaš.

"? Ona je htela da znaš, jer tvoji roditelji mogu biti previše zauzet žongliranje sve što? 'Imam događa da ode kod doktora, i možda ih podsjećajući da odemo pregledava za rak bi moglo dovesti do rane dijagnoze i lakše bitka"

load...

"? Ona je htela da znaš, jer tvoji roditelji mogu biti previše zauzet žongliranje sve što? 'Imam događa da ode kod doktora, i možda ih podsjećajući da odemo pregledava za rak bi moglo dovesti do rane dijagnoze i lakše bitka i / ili mir u znajući da su oni "? re zdrav i tamo? 's razloga za brigu. Ona te je zanimalo zašto ona ne može biti u isto toliko nastupa ove turneje. Ona? e dobio važnu bitku za boriti.

"? Hvala ti za brigu o svojoj porodici toliko da bi hteo da dijele ove informacije s vama. Nadam se i molim da nikada dobiti vijesti ovako.?