Elton Džon odaje počast velikodušnom Georgeu Michaelu | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Elton Džon odaje počast velikodušnom Georgeu Michaelu

Elton Džon odaje počast velikodušnom Georgeu Michaelu

Tiny Dancer Hitmaker podijelio blisko prijateljstvo sa pokojnim bivšim Wham! star - koji je tragično preminuo u svom domu u Goring-on-Thames, Oxfordshire, na Božić - i kaže da treba imati na umu za svoju "divnu muziku" i velikodušnosti

Govoreći o Careless Whisper pjevač na svom Apple Beats 1 radio emisiju u utorak 7. Februar on je rekao: "Želio sam da malo počast da ga u emisiji, jer ne samo da je on dobar prijatelj, ali on je bio vjerojatno jedan od najblistavijih tekstopisci ova zemlja ikada proizveo, i sigurno jedan od najboljih vokalista ikada. Jedan od najboljih na svijetu. "

Na njihove uže obveznica, podelio je: "To je bio neverovatan prijateljstvo na osnovu muzike za početak, i sećam se da sam sjedio u autu samo off Hyde Park slušate kasetu Wake Me Up Before You Go Go i sam rekao, ' George, to je najbliži podacima sam čuo da je Motown rekord za godina i godina.

"To je bio tako veliki rekord, i on i ja postao veliki prijatelji."

Od njegove smrti mnogi ljudi dolaze da dijele pokojnog pjevača tajna djela dobrote, i Elton, 69, kaže da je njegov "ljudskost" biće nedostajati

"On je bio najljubazniji, najdarežljiviji čovjek, a to uradio bez želje publicitet.

load...

"Vidio sam da je on bio tako ljubazan da toliko ljudi. Ja ću ga propustiti toliko za svoju glazbu, ali više od svega svoju humanost."

Nakon vijesti o njegovoj smrti, fanovima je na Twitteru da dijele priče o njegovom filantropije, koji su držani u tajnosti tokom svog života

Besmisleno voditelj Richard Osman, koji je prethodno izvršni producent na Deal or No Deal, na tviteru: "Žena na Deal or No Deal nam je rekla joj je potrebno £ 15k za liječenje IVF George Michael tajno nazvao sutradan i dao joj 15k £. (sic). "

I to nije dugo prije nego što korisnici Twittera počeli da dijele svoje priče njegove velikodušnosti.

Jedna osoba odgovorio Richard kaže: ". Dao je stranac u kafiću £ 25k kao plakala je zbog duga, rekao je konobarica da joj ček, nakon što je otišao (SIC)," dok je drugi dodao: "George Michael je radio anonimno na skloništu za beskućnike sam volontiranje u. Nikad nisam nikome rekla, on je pitao da nije. To je ko je on. "

load...

Još jedan je napisao: "OMG neverovatno Sjećam se da će nazvati pomoći London dijete svake godine i odgovaraju sve donacije,!", A jedan korisnik Twittera je rekao: "da će voziti po Londonu i hrane za beskućnike Brilliant legenda Vrlo tužno (sic)... "