Clint Brink i Steffi Van Wyk se venčali sledeće nedelje | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Clint Brink i Steffi Van Wyk se venčali sledeće nedelje

Clint Brink i Steffi Van Wyk se venčali sledeće nedelje

Clint je na rubu hoda do oltara...

Manje od mjesec dana nakon što je Clint Brink predložio da Namibije kraljica ljepote, Steffi van Wyk, par je spreman reći "da".

Oni su otkrili ove sedmice da je njihovo vjenčanje je manje od sedam dana daleko i Steffi je odbrojava dane do njihovog veliki dan na Instagram sa najslađe slike.

Ona je s titlovima njenu sliku i Clint maženje pod pokrivač: "6 dana do Forever, ruku pod ruku, rame uz rame. (Sic) "

"Amazing torta degustaciju juče sa ova dva lepotice... Ja sam blagoslovljen sa najboljim... Hvala vam što ste neverovatno... Ja jedva čekam da vidim to divno deliciousness na moj veliki dan... WeddingBells5DaysAway."

load...

Clint je također odbrojava dane do "zauvijek".

"Čini mi se da imam mnogo sljedbenika, ali vrlo malo navijača... Nije bitno, iako... Imam jedan pravi navijač za LIFE #TheBrinks #SoonToBe # 6daysToGo #Future", rekao je na Instagram.

Glumac i pjevač dobio dolje na jedno koleno u julu tokom privatni događaj u Randburg.

Zaljubljenim zajedničke slike i video zapise od romantične večeri, uključujući i trenutak Clint serenade Steffi pred iskakanje pitanje.

Nadam se da gospodin i gospođa Brink će dijeliti slike iz svoje vjenčanje sa svojim navijačima!

Amazing torta degustacija juče sa ova dva lepotice... Ja sam blagoslovljen sa najboljim... Hvala ti za amazing time @opheliapaisley i @turquoisesquirrel_patisserie.... Sigurno je moj dan! Ne mogu dočekati da vidim prekrasne deliciousness na moj veliki dan @turquoisesquirrel_patisserie! I najblaže rečeno, moja kosa će biti na fleek ostavio u rukama ovaj zadivljujući dama na moje leve @opheliapaisley Hvala za doprinose značajno da moja bajka dolaze u život !! #CakeTasting #GoofballsAreTheBestPeople #SoulsAlive #LivingInTheLight #FairytaleMoments #NomNomDeliciousness # WeddingBells5DaysAway #SuperAmped

load...

A fotografija posted by Steffi van Wyk (@steffi_v_wyk) na 4 avgust, 2017 u 12:06 am PDT

6days otišao do Forever, ruku pod ruku, rame uz rame... @clintonthebrink #FreezingColdJhb #WarmInHisArms #SafeHaven #LoveLivesHere

A fotografija posted by Steffi van Wyk (@steffi_v_wyk) na 3. Avgust 2017 u 12:27 AM PDT

Čini mi se da imam mnogo sljedbenika, ali vrlo malo navijača... To nema veze ipak. Imam jedan pravi navijač za LIFE 💍🎉💎🇿🇦🇳🇦 ?? 😍🙏🏽 #TheBrinks #SoonToBe # 6daysToGo #Future #LIVEYOURBESTLIFE

A fotografija posted by CLINT POMOLU (@clintonthebrink) na 3. Avgust 2017 u 05:28 PDT