Christian Slater: Moji divlji, ludi dani su gotovi! | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Christian Slater: Moji divlji, ludi dani su gotovi!

Christian Slater: Moji divlji, ludi dani su gotovi!

Bivši teen idol Christian Slater odstupi od pažnje i odselila iz Hollywooda. Ali, prema 43-godišnji glumac, on je sretniji nego ikad...

Ko bi mogao zaboraviti Slater kao devedesetih teen srce u grlu

Devedesetih godina, nakon uloge u kultnom filmovima Heathers, Pump Up The Volume i Quentin Tarantino-napisao True Romance, bio je bona fide teen srce u grlu i isklesani dobar izgled odgovara po bad boy žalbe. Rođen u New Yorku na kasting agent mama i glumac tata, Slater je suđeno da završi na estradi. On je napravio svoj Broadway debi u dobi od 11, nasuprot Dick Van Dyke u Music Man, a njegov prvi film bio je 1985. The Legend Of Billie Jean.

Naredne godine, on je glumio Sean Connery u filmskoj adaptaciji Umberta Eca Ime ruže.

Tamo gore sa savremenicima Brad Pitt i Johnny Depp, bivši dijete glumac pobrkao neobičnim romcoms kao Untamed Heart, sa velikim budžetom akcije kao što je John Woo-a Broken Arrow.

load...

Slater je ostao posebno devastiranih kada je umro njegov prijatelj River Phoenix 1993. Godine...

Nakon tužna vijest, Slater zakoračila u svoju ulogu kao anketar u narednoj godini Intervju sa vampirom, koji također glumio Pitt i Tom Cruise, i poklonio svoju naknadu za Phoenix omiljeni dobrotvorne svrhe.

"Ne postoji način da se zaista pripremili za nešto što je nepredvidivo, a nikad se ne zna kako ćeš da se bave nekim od tih prepreka ste suočeni sa", kaže on tih godina, i zvonak zvuk njegovog glasa prepoznatljiv spustio slušalicu iz svog usvojenog kuće u Miamiju.

"Mnogo vrata se otvaraju za vas, se tretira na poseban način koji je zabavno neko vrijeme, ali se definitivno osjećati malo čudno i što može nered sa svojim pogled na ono što je stvarno. Može vijak s vama malo ".

load...

Prije nekoliko godina, Slater je zajednički napor da se distancira od Hollywood...

"U posljednjih nekoliko godina upravo su živi tiši život, sretniji život", kaže Slater. "To je lijepo imati neke udaljenost između mene i Hollywood i šou biznisa u cjelini. Volim ga, uživam u poslu, samo ne mislim da nužno uživati ​​u stvarima koje dolaze uz njega. On ima tendenciju da se stvori malo haosa. "

Slater je imao svoj udio četke sa zakonom...

Godine 1997., Slater je osuđen na tri mjeseca zatvora zbog napada na njegova tadašnja djevojka i jedan policajac dok je pod utjecajem droge i alkohola.

U 2003. Godini, njegova supruga tri godine Ryan Haddon je uhapšen nakon što je bacanje staklene boce na njega, gashing vrat. Par, koji imaju dvoje djece, Jaden, 13 i Eliana, 11, razveden nekoliko godina kasnije.

Zatim, 2005. Godine, Slater je snimljen hapšenja u New Yorku zbog navodnog seksualnog zlostavljanja, optužba je odbijena.

Da li po izboru ili kao rezultat njegovih navodnih prekršaja, Slater kliznu iz vodećih čovjeka teritorija...

On je sada poprima karakter dijela, u što su metkom u glavu i Larsa von Triera najnoviji film Nymphomaniac, koji je nedavno vratio iz snima u Kopenhagenu.

Zvuči ponizni, zahvalan za ove prilike, i izuzetno je iskren o svom izglede.

"Bio sam u LA i učinio nekoliko dana na Undiscovered Gyrl. Mislim da će to biti zanimljiv film, tako da sam bio zahvalan da dobiti priliku da bude dio toga", kaže on.

"Ali stvarno sada, nemam pojma... Ja sam nekako u periodu čekanja u ovom trenutku, svi spremaju nazad, vidjet ćemo šta će se desiti. To može biti posljednji film koji sam ikada uradio, nemam pojma ".

On njeguje uloge kao otac - i to uzima odgovornost za ozbiljno!

Slater kaže da se tata pomogao sa svojim novijim ulogama - kao u filmu Nymphomaniac u kojem svira otac nimfomanka naslova, koji prepričava svoju životnu priču za muškarca koji otkriva svoju pretučen u uličici.

"To je sigurno nešto što blago i uživati ​​i to je igra oca koji mnogo lakše."

Svoju djecu neće vidjeti film u skorije vrijeme, iako, i on priznaje da brine o onome što gledate na mreži.

"Sve je mnogo dostupnije nego što je bila kad sam odrastao, pa sam sve od sebe da pogleda preko svoje rame i pobrinite se da ne gledate nešto strašno neprikladno. Ali ne mogu da ih je policija svaki drugi."