Catherine Zeta-Jones: Tata vojska je bila smiješna | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Catherine Zeta-Jones: Tata vojska je bila smiješna

Catherine Zeta-Jones: Tata vojska je bila smiješna

Catherine Zeta-Jones ", nasmeja se" sve put kroz izradu tata armije

Holivudska zvezda je bila oduševljena da se vrati u Veliku Britaniju kako bi novu komediju filma - koja se temelji na poznatom BBC seriji set tokom Drugog svjetskog rata koji se fokusira na domobrana ostavio za zaštitu Britaniju od potencijalnih nacističkog napada.

A vrhunac je radio s nekim od najboljih britanskih glumaca koji su svi ju smeh histerično tokom snimanja.

Govoreći na crvenom tepihu na premijeri filma u Londonu, Catherine - koji igra glamurozna novinar Rose Winters, koji je poslan da izvještavaju o vod Walmington-on-Sea domobranske - Dijeli:

"Mi smo se smeje sve kroz nju i to me samo podsjetio koliko volim biti u Velikoj Britaniji da rade i da se sa britanskim glumcima. Drago mi je da se vrati kući, a to je kao da dolazi kući na šolju Ovaltine, lijepo i prijatno. "

Dok prkoseći kiši na crvenom tepihu, Catherine - koji je oženjen Michael Douglas - pridružili su se Chelsea penzionera, od kojih su svi bili obučeni u vojne odjeće, na bleštavih događaju

Vojska serije tatin je emitovan BBC 1968-1977 i originalni likovi su dovedeni na život u adaptaciji filma

Krema britanskog filma glumci su dio glumačke ekipe iz Olivier Parker režirao film; uključujući veteran glumci Sir Tom Courtenay, koji igra kaplar Jones, i Frank Williams, koji je reprizirao svoju ulogu iz TV serije kao Reverend Timothy Farthing, kao i Bill Nighy koji prikazan narednik Wilson, Sherlock zvijezda Mark Gattis (pukovnik Theakes), The Hunger Igre glumac Toby Jones (Kapetan Mainwaring) i Blake Harrison koji svira Privatni Pike, a koji su se pridružili i njegov Inbetweeners kolegica Emily Atack, koji je također glumi Daphne.

I Michael Gambon - koji igra Privatni Godfrey - dodao da je definitivno prava osoba da prikaže simpatični stari član voda i penzionisani shop assistant.

On je rekao: "Ja sam kao Godfrey, ja uvijek mooching oko, ne radim ništa u pravu, zaboravio sam stvari Ako kaže da je neko otišao, ja desno nisam vrlo svijetao ovdje..."

Tata je vojska će biti objavljen u kinima 5. Februara.