Carrie Fisher je imala kokain, heroin i ekstazu u sistemu kada je umrla | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Carrie Fisher je imala kokain, heroin i ekstazu u sistemu kada je umrla

Carrie Fisher je imala kokain, heroin i ekstazu u sistemu kada je umrla

Carrie Fisher imao kokain, heroin i ecstasy u svom sistemu u trenutku njene smrti

Star Wars glumica tragično preminuo 27. Decembra 2017 u dobi od 60, dana nakon što je pretrpio hitan slučaj na avion, a izveštaj patologa objavljenom u ponedjeljak 19. Jun je pronašao je imala tragove od tri ilegalne droge u njenom sistemu.

Prema Variety magazina, u izvještaju se navodi Carrie porodica je odbila potpunu autopsiju njenog tijela, i tako zaključci su na osnovu rezultata toksikoloških i vanjski pregled Fisher tijelo.

Međutim, bez obzira na pronalaženje supstance u krvi, u izvještaju se tvrdi da ne postoji dovoljno dokaza da se "utvrdi značaj" narkotika u vezi sa smrću zvezde

U izvještaju se navodi: "Na osnovu dostupnih toksikoloških informacija, ne možemo utvrditi značaj više supstanci koje su otkrivene u gospođe Fisher krvi i tkiva, s obzirom na uzrok smrti."

U međuvremenu, u izvještaju se također navedene Carrie uzrok smrti biti apneje - što uzrokuje osoba da se više pauze i polako disati dok spavaju - nakon što je prethodno vjerovao da su uzrokovane srčani udar

U dokumentu se prijavio da apneje nije bio jedini uzrok njene smrti i "drugi neutvrđen faktora" Smatra se da su doprinijeli njenu smrt.

Ova vijest dolazi više od pet mjeseci nakon medicinskog stručnjaka obavlja autopsiju na Carrie tri dana nakon što je preminula.

Županijski sud u LA prethodno objavio izvještaj ranije ove godine, nakon čega Carrie kćer Billie Lourd, 24, progovorio o bitku njene pokojne majke sa narkomanije i mentalne bolesti tokom svog "čitav život".

Govoreći ranije, plavuša lepotica je rekao: "Moja mama se borio narkomanije i mentalne bolesti njen čitav život je na kraju umro od toga Bila je ciljano otvoren u svim njen rad o društvenim stigme okružuju ovih bolesti...

"Ona je govorila o stid koji muči ljude i njihove porodice suočavaju sa ovih bolesti. Znam mamu, ona bi da ona smrt da ohrabri ljude da budu otvoreni o svojim borbama. Potražite pomoć, boriti se za vladu sredstva za programe za mentalno zdravlje. Sram i onim društvenim stigme su neprijatelji napretka na rješenja i na kraju lek. Volim te Momby. "