Bodyguard Kim Kardashian prekida tišinu nakon oružane pljačke | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Bodyguard Kim Kardashian prekida tišinu nakon oružane pljačke

Bodyguard Kim Kardashian prekida tišinu nakon oružane pljačke

Kim Kardashian tjelohranitelj Pascal Duvier "ne gubi vreme" brinući o tome kako stvari možda bila drugačija da je bio prisutan kada je starleta opljačkan na nišanu

36-godišnja majka dvoje djece bio je vezan i začepljenih usta banda maskiranih muškaraca u njenom stanu u Parizu, Francuska, u oktobru prošle godine. Pascal je bio u drugom dijelu grada u noćnom klubu s Kim sestre Kourtney Kardashian i Kendall Jenner u to vrijeme, ali je u svom prvom intervjuu od incidenta on tvrdi da ne brinite se razmišljajući o tome kako se situacija drugačije odvijao da je bio tamo.

"Ne volim da gubim vreme na misli o" šta ako "ili" šta je moglo biti, ako... ", rekao je on u intervjuu za Fairfax Mediji. "Mnogo dobrih i mnogo loših stvari se dešavaju. Život je lančana reakcija odluka i radnji vas, ne možete odabrati samo promijeniti neke stvari. Svaka promjena utječe na sve."

Nakon incidenta, bilo je prijavljeno da je Kim i suprug Kanye West je organizovao kompletan remont njihove sigurnosti, što je uključivalo oslobađanje Pascal

Međutim, on je odbio da potvrdi ili opovrgne navode, tvrdeći: "Ovo je pitanje koje se često i da budem iskren, nije bitno da li ja ili ne znam (rad za Kim i Kanye)... Klijent treba biti onaj odgovora na to pitanje.

load...

Intervju Pascal uslijedila je nakon izjave Kim dao policiji u trenutku incidenta je objavio urednici na francuski list Le Journal du Dimanche

Njena izjava daje prve ruke račun traumatski racije tokom koje joj je naređeno da preda nju 4 mil $ (4 milijuna eura) dijamant angažman prsten - poklon iz Kanye.

"Čuo sam buku na vratima, kao što su, koraci, i vikao sam da pitam ko je bio tamo, ali niko nije odgovorio", prisjeća se ona.

"Pozvao sam tjelohranitelj u 02:56. Zatim, iza klizna vrata, vidio sam dvoje ljudi stižu sa gospodinom iz recepcije, i on je bio vezan. Obojica su s kapuljačom, jedan je imao ski masku i imao je kapu i jakna sa "policija" na njemu. Drugi muškarac je imao odeću isto 'policija', ali nije imao skijašku masku... To je bio onaj sa maskom koji je ostao sa mnom (tokom pljačke). "

load...

Kim je na detalje kako je ona bila vezana sa "plastičnim kablovima" i da je omotana trakama oko ruke, usta i noge, pre nego što je preselio u kupatilo i stavio u kadi.

Poklopac za medije