Bobbi Kristina se gotovo udavila uoči Whitney Houstonove smrti | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Bobbi Kristina se gotovo udavila uoči Whitney Houstonove smrti

Bobbi Kristina se gotovo udavila uoči Whitney Houstonove smrti

Bobbi Kristina Brown skoro utopila u kadi noć prije njena majka Whitney Houston umrla u 2015. Godini, u skladu sa tragičnim mlade zvezde dečka

Houston je došao do spašavanja svoje kćeri te noći, ali niko nije pomogao Bobbi Kristina u januaru 2016. Godine, kada je intoksikacija drogom ostavila odaziva u kadi u Roswell, Georgia kući ona dijeli sa Nick Gordon.

Odvedena je u obližnju bolnicu i stavljen u medicinski izazvanoj komi. Smeđe su se borili za svoj život za više od pet mjeseci, do je preminula u julu.

U ekskluzivnom intervjuu za novi Daily Mail Online, Nick, koji se bori sa 10 miliona $ (9 milijuna eura) pogrešne tužbu smrt podnesena protiv njega Bobbi Kristina je po službenoj dužnosti konzervator, prisjetio se užas jutra našao svoju djevojku licem prema dolje i utapanja u kupaonicu.

I on podsjeća da je njegov pokojni ljubavnik skoro udavila u kadi jednom ranije, nakon pada u pijanom stanju mirovanja dok se kupate

Ironično, taj incident dogodio u noći prije nego što joj je majka umrla na isti način u hotelu na Beverly Hillsu u 2015. Godini.

"To je bilo u Beverly Hills Hilton i voda prelila u hodnik", kaže on. "Whitney je pronašao, izvadio je iz i spavao u svom krevetu te noći."

Nick - koji je nedavno snimio emotivnom sit-down chat sa TV samopomoć guru Dr. Phil McGraw - želi svojim kasnim djevojku pronašao pomoć od tada je dobio za pitanja ovisnosti koje su spiralno izvan kontrole

"Ne mogu sebe kriviti za ovisnosti drugi ovisnik, ali osećam se kao da joj nije uspjelo", kaže on.

". Ona to ne čini želim je dobila pomoć Voleo bih da imam svoje mesto [na odvikavanju] Nisam je zaštititi na način na koji je trebalo da -... Čak i ako je to bilo od sebe"

Gordon pregledava na rehabilitaciju nakon pokušaja intervencije Dr. Phil na svojoj emisiji prošle godine, kada je Nick zaustavio TV chat i upali se kao kamere valjani.

U razgovoru sa Daily Mail Online, Nick također je podsjetio na događaje koji su doveli do Bobbi Kristina je zlosrećne kupka u svom domu prošle godine, otkrivajući da je par prije nego je tvrdila noći kada ga je optužio za zabavljati sa drugim djevojkama, ali on i Bobbi je ustao i otišao u krevet

Sljedeće jutro, otišao je niz stepenice da igraju video igre kao Bobbi Kristina "ustao i radi svoju stvar". Njeno beživotno tijelo je pronađeno u kadi kasnije tog jutra od strane gosta.

"On je pokucao na vrata i nije čuo poziv iz Krissy", prisjeća se on.

"On je pokucao na kupatilo i još uvijek nije čuo poziv od Krissy i to je kada ju je pronašao u kadi. Onda je zove moje ime.

"Otrčala sam u svoju sobu, a onda sam vidio moju curu na podu. Bilo je tako traumatski. Spustio sam se na koljena i čuva dajući joj grudi kompresije i puše u usta. Mislio sam da će doći oko, ali to se nije dogodilo ".

Gordon također osporava račun drugog gosta, Daniella Bradley, koji joj je dao nalog konačnih sati Bobbi Kristina je prije nego je pronađena u kadi

Bradley, koji je bio jedan od najbližih prijatelja mlade zvezde, tvrdi Gordon rukama i nogama Brown tokom borbe, a zatim odvukao gore po kosi.

"Ne znam zašto je to rekao," kaže on. "Ona je rekla puno stvari koje nisu istinite."

Gordon je otvoren novi intervju sa Dr. Phil će se emitirati u SAD-u u četvrtak 28. I petak 29 April 2017.

Poklopac za medije