Atandwa otkriva šokantne detalje o tome kako jebis split - Ona me je zlostavljala! | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Atandwa otkriva šokantne detalje o tome kako jebis split - Ona me je zlostavljala!

Atandwa otkriva šokantne detalje o tome kako jebis split - Ona me je zlostavljala!

Poznati glumac Atandwa Kani je po prvi put progovorila o svom neuredna split iz bivše Thembisa Mdoda kroz reći-sve izjave, koja opet dovodi optužbe za varanje i zlostavljanja u centru pažnje

Atandwa i Thembisa je romansa tesano naslove za skoro godinu dana sa varanjem glasina i očinstvo pitanja prvi na površinu prošle godine.

U novije prošlosti su ih upleten u gadne svađe društvenim medijima.

"Ova izjava služi da bi pošteno, detaljan opis događaja koji su se zbili između mene i gospođe Thembisa Mdoda", rekao je Atandwa na početku izjave.

Atandwa detaljno kako su se upoznali na fakultetu 2004. Godine, što je dovelo do njih imaju i isključivanje odnos tokom svoje studentske godine. Međutim, razišli su dugo i otišao na da vide druge ljude.

load...

Prema Atandwa su se ponovo sreli u 2015. Godini za obavljanje povremenih poslova, a ubrzo nakon njega Thembisa rekla da je trudna.

Brzo naprijed do 2016. Godine, kada je Thembisa potresena varanje glasine kroz mediji, koji Atandwa negirao u to vrijeme.

Zlostavljanje optužbe:

2017. Atandwa tvrdi da je više glasina Thembisa navodne nevjere pojavio, što je rezultiralo u njemu ostavljajući odnos.

"Odlučio sam da napustim odnos. U tom konfrontacija, ona me je ošamario po licu nebrojeno puta i zakleo sam se da više nikad neću vidjeti djecu. Ubrzo nakon ovog događaja rekla je papire da je bila u nasilnoj vezi, tvrdi da je bio 'crna, plava i pretukli', izražavajući svojoj porodici da nju i djecu da sam dezertirao. "

load...

Očinstva navode:

Atandwa otkrio da je u novembru 2017. Očinstvo test je bio konačno dogovoreno, i rezultati su pokupili u decembru 2017. Godine.

Atandwa nastavio citirati rezultate očinstvo test u izjavi koja je navodno otkrio da on nije otac Thembisa sinova.

"Kada se to izašlo u javnost, ona negirala je i rekao da su rezultati testa očinstva su neuvjerljivim. To je neistina. Sve do sada, jedini sporove koje je njoj bilo u medijima, a ne da Lancet Laboratories. "

Atandwa je dodao da je osjetio potrebu da zgazi sve spekulacije da bi se krenulo dalje sa svojim životom. "Imala sam da je neophodno da se razjasni ovu informaciju, želim da zgazi sve spekulacije u javnosti i dalje sa svojim novim životom, ostavljajući ovo poglavlje za sobom."

Pročitajte punu izjavu Atandwa je ovdje: (https://www.facebook.com/atandwaprince.kani/?fref=nf)