Apsolutno Fabulous: film dolazi u pozorišta ovog proleća | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Apsolutno Fabulous: film dolazi u pozorišta ovog proleća

Apsolutno Fabulous: film dolazi u pozorišta ovog proleća

Direktor Mandie Fletcher je uvjeren da ona nikad neće imati još jedno iskustvo slično što Absolutely Fabulous: The Movie...

Uloge dinamičke komični duo, Jennifer Saunders (koji piše Ab Fab i igra PR guru Edina Monsoon), i Joanna Lumley, (koji glumi Patsy Stone - najbolji drug i modni urednik Edina a) film sadrži dva prijatelja na 'kasnije' faza u njihovim životima.

Film objedinjuje sve likove iz TV emisije koji su poznati na setu kao pet Js - Jennifer, Joanna, Julia Sawalha, koji igra Edina duge patnje kćer Saffron juna Whitfield, koji igra za majku i Jane Horrocks koji je Bubble, Edina je gadget ljubavi asistent.

Kada Edina kuje plan za zapošljavanje gđa Moss na blještavi, zvijezda nitnama modni događaj - pod pokroviteljstvom Patsy magazin - sve krene po zlu

Ali kada Edina kuje plan za zapošljavanje gđa Moss na blještavi, svjetsku klasu modni događaj - pod pokroviteljstvom Patsy magazin - sve krene po zlu kada je Paket za model Kate Moss sa balkona, u rijeku Temzu.

load...

Edina krivi za smrt Kate Moss

Sa nedostaje Gospođa Moss, a pretpostavlja se mrtav, modni svijet okreće na Edina i stavlja krivicu čvrsto na njena vrata, koji se zatim pod opsadom paparazzi. Duo odlučuje da pobegne na jugu Francuske, gdje se nadaju da mogu pronaći bogat SAP za financiranje svoje ekstravagantne način života.

Bez obzira na sve, Eddy i Patsy odbijaju ostariti dostojanstveno i nastaviti piće, pušenje i tulumarenje uprkos Edina strahovi o starenju, tema u filmu da je direktor Mandie Fletcher smatra će imati odjeka kod mnogo publike.

Briljantno funny glumice

"Jennifer i Joanna su samo sjajan i to me samo kvari za sve ostalo", kaže Fletcher. "Gde ja ikada raditi sa dva glumice koje su sretni da odustane od svoje pantalone za smeh? Kada će se to ikada dogoditi? "

load...

U srcu trajan uspjeh koji je Absolutely Fabulous neraskidiva prijateljstva između dvije žene. "Oni se drže zajedno, bez obzira što se događa. I žene se odnose na Patsy i Edina bez obzira na to koliko nečuveno njihove ludorije ", kaže Fletcher.

"Mislim da je ono što je čini duže je to u svom srcu da je to o prijateljstvu. To je prijateljstvo između dva voza olupine ", kaže ona.

Film se otvara u kinima 23. Sep, 2017. Ne propustite!

Gledati trailer ispod: