Amber Rose: Kanye zapalila me | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Amber Rose: Kanye zapalila me

Amber Rose: Kanye zapalila me

Amber Rose je preuzela Kanye West "maltretiraju" nju

U 33-godišnji poslovna datiran reper - koji je sada u braku sa Kim Kardashian i Zapad i kojom ima dvoje djece, Sjever, četiri, i Sveti, 19 mjeseci - za dvije godine prije cijepanja od njega 2017. Godine, a sada je rekao da, uprkos tome što je napustio "slomljenog srca", na kraju romantiku, ona je doživjela "konstantna maltretiranja" od njega prošlosti "sedam godina".

Ona je rekla: ". U svim svojim odnosima, ja sam bio taj koji je slomljenog srca nikada nisam varao na bilo kojem od mojih momaka, a ipak nikada nisam rekao ništa značiti oko Kanye... To je nakon šest, sedam godina konstantnog maltretiranja od njega ".

Amber pronašao nakon raspada posebno teško kada je poznati reper objavio svoj 2017 album My Beautiful Dark Twisted Fantasy, što navijači pretpostavila da je njihov odnos

Rekla je da je album:. "To je ekstremni oblik nasilja, kao i da ima tako veliki glas da ugasi album, da kažem, bez obzira na f ** k želite morao sam da to shvatite L. Sam imao da preuzme slomljeno srce na njemu. "

load...

Ona je dodala: "To je veliki dio povijesti i hip hop, i to je super, i drago mi je da budem dio toga, ali u to vrijeme nije bio veliki trenutak za mene, jer sam poznat, a ja sam slomio, ne mogu ljubav bilo koga drugog, ne može se reći ništa na internetu, jer Kanye je takav glas. Ako bih hteo da se ubijem, ja bih to učinio u tim vremenima. "

I Amber je još uvijek ljut na Kanye za spomenuti nju četiri-godišnji sin Sebastian - kojim ima sa bivšim mužem Wiz Khalifa - u nizu Twitter s kolegama reper prošle godine

Govoreći na svakodnevnoj borbi Complex magazina, ona je rekla: "Vi ništa o moja beba nije rekao da sam miran za tako dugo sam mogao da imam reality show samo sa činjenicom da sam bio njegova devojka mogao sam napisao... Knjiga samo sa činjenicom da sam bila njegova djevojka. Rekao sam: "znaš šta? ja sam pravi je ** b *** h. I'mma uzeti visok ceste i raditi moja je **, a ja sam "idem da se sve što se na svoje, tako da niko ne može biti kao, 'Yo, sam joj dao da je".

"Jedino što sam dobio od njega bio je slavu, i slava ne ne dobijete f *** ing novac. Period."