Alex Rodriguez potvrđuje romantiku sa Dženifer Lopezom | BA.DSK-Support.COM
Zabava

Alex Rodriguez potvrđuje romantiku sa Dženifer Lopezom

Alex Rodriguez potvrđuje romantiku sa Dženifer Lopezom

Jennifer Lopez novi dečko Alex Rodriguez je pun hvale za "Amazing" superstar, ističući da se "sjajno provode" zabavljanje

Odnos Latina ljepota sa penziji bejzbol as Alex, dugogodišnji prijatelj, raznio početkom marta, samo nekoliko sedmica nakon što je J.Lo insistirala nju navodno vezu sa reperom Drake nije bilo ništa više od prijateljstva.

Jennifer i njen novi čovjek hidromasažne off na Bahame za kratak bijeg, prije povratka u svoj dom bazu u Miami, Florida, gdje su slikali na broj izlazaka u posljednjih nekoliko tjedana.

Bivši New York Yankees zvijezda čak uveo pjevačica / glumica njegovoj porodici, i jasno je on opčinjen majke-of-dva nakon što je ispitivala o pupljenja romantiku dok pojavljuje kao gost ko-voditelj na američkoj emisiji The View prosli petak

load...

"Ona je New Yorker, ona je iz Bronxa, i ventilator veliki Jenkija", on zadirkivao, prije nego što se potvrđuje je mislio na Jennifer, koja dijeli devet-godišnji blizanci Max i Emme sa bivšim mužem Marc Anthony.

"Imamo veliki put", rekao je 41-godišnji osmehnu. "Ona je neverovatnih godina, jedan od najpametnijih ljudi koje sam ikada upoznao, i neverovatna majka."

Alex je nastavio da predloži on i Lopez spojeni preko njihove zajedničke ljubavi prema sportu, objašnjavajući da je "fenomenalan, super sportaš" u srednjoj školi, insistirajući Ljubav ne koštaju Stvar Hitmaker stvarno nema raskošnog ukusa

"Ona samo voli jednostavne stvari" je dijelio od uraditi 47-godišnji omiljene stvari. "Mislim, ona je vrlo, vrlo jednostavna osoba. Loves porodice. Da li je velika sestra. Ima veliku kćer."

load...

Alex je otkrio neke od J.Lo kriv zadovoljstava hrane, quipping, "Ona će me ubiti ako kažem previše", prije nego što otkriva ona je budala za "čokoladne sladoled i čokoladni kolačići".

Njegov iskreni komentari su prvi primjedbe ili zvezda zajedničku o njihovoj romansi.

Alex nije stranac na odnose visokog profila - on je ranije povezan sa Madonna, Kate Hudson i Cameron Diaz, a odvajanje od poslovna Anne Wojcicki u veljači, nakon gotovo godinu dana zabavljanja

On je i otac dvoje djece - on dijeli kćeri Natasha, 12, i Ella, osam, sa svojom bivšom ženom Cynthia Scurtis, i kao što su Jennifer i Marc, bivši par je ostao blizak zbog svoje djece, nešto Alex je istinski zahvalni.

"Živimo pet blokova dalje jedno od drugog...", objasnio je on. "Ako sam doma, ona će doći, na večeru, mi ćemo učiniti domaći zadatak zajedno (sa djecom), a zatim Cynthia ide kući, i obrnuto, mogu ići u njenu kuću u bilo koje vrijeme. To je stvarno neverovatno. Naše cure mogu hodati jedni drugima dom (sic). Mi smo jako sretni. "

Poklopac za medije