3 poznate ličnosti optužene za zlostavljanje u protekloj sedmici | BA.DSK-Support.COM
Zabava

3 poznate ličnosti optužene za zlostavljanje u protekloj sedmici

3 poznate ličnosti optužene za zlostavljanje u protekloj sedmici

Ove godine je vidio diskusiju oko zlostavljanje pokupiti dramatično

Dakle, ovo je vjerojatno najgore vrijeme da bude optužen za zlostavljanje vašeg ženskog partnera, ako ste muškarac, posebno ako si slavan. Međutim, tri velike brojke su imali optužbama protiv njih u javnosti u posljednjih nekoliko dana.

Poznate ličnosti u pitanju su Zola, Mdu Masilela i Stilo Magolide.

Evo njihovih priča.

Zola

Zola je odgovorila a dan kasnije i rekao:.. "Vidi, ja ne znam ništa o tim izvještajima pričaš sam na poslu i ne zanima u govoru za medije Ako bih morao ništa reći, ja bih koristiti moj društveni medija "

load...

Mdu Masilela

U tim Sunday Sun činilo se da sve kugle ovog vikenda, jer su se prijavili da Kwaito zvijezda, Mdu Masilela suočava sa optužbama za pokušaj ubistva nakon što je, navodno, izvukao pištolj na njegovu ženu i ispalio hice upozorenja na prijeteći način.

U radu se tvrdi da se incident dogodio u Sandton kući nakon Sarah Masilela ispitivao Mdu o sumnjivom telefonski poziv je dobio u njenom prisustvu.

Policija je potvrdila da Mdu Masilela je pušten uz jamčevinu nakon što se pojavi na sudu u Randburg prekršaje.

Stilo Magolide

Stilo Magolide je najnoviji osoba da vidi njegovo ime u tabloidima za zloupotrebu tvrdnju. Nedjelja svjetskog prijavio da je reper devojka, Casey Purshouse otvorio slučaj napada s namjerom da se nanese teške tjelesne povrede nakon što je navodno udario i zadavio tokom rasprave.

load...

Casey razgovarao do nedjelje svjetskog i potvrdio optužbe kada je rekla:

"Mi je rekao policiji da ga je uhapšen u petak, ali je izašao na slobodu uz kauciju. Čekam dan suda."

Stilo Magolide je kontaktiran za komentar i pitao Sunday Svjetske reportera da radije fokusirati na njegovu muziku: "Kakve to veze ima sa mnom, moja sestra Ja sam privatno lice, ja ne želim da moje privatne stvari da bude u svim novinama. Ljudi će ga odvesti na pogrešan način, a ne pisati o mojoj muzici, molim te "

U vrijeme kada je sve više i više french stoje uza zlostavljanje žena i djece, to će biti zanimljivo vidjeti kako se rukuje ovim navodima zlostavljanja osoba.

Da li mislite da su slučajevi zlostavljanja osoba obrađuju dovoljno ozbiljno?